Kategorije

Japanska superhrana i njezine dobrobiti

Nova radionica kuhanja > gostovanje japanskih majstorica makrobiotičkog kuhanja  

Uzbudljiv začin našim radionicama kuhanja u zimskoj sezoni dolazi iz Japana i donosi nam zanimljive okuse i mirise japanske superhrane za (pre)zaposlene!

Pridružite nam se na uzbudljivoj radionici kuhanja na kojoj će nam Miyuki Hosokawa i Fumi Takeuchi otkriti tajne poznate japanske dugovječnosti kao i kakve veze hrana ima s tim. :)

Japanske majstorice će nas naučiti kako se radi najbolji i najukusniji veganski sushi „čarobna“ miso juha, uživati ćemo u tradicionalnom japanskom kanten desertu i kušati regenerirajući napitak Ume-sho-bancha.

Miyuki i Fumi su educirane u poznatoj makrobiotičkoj školi iz Osake i predstavnice su fascinantne japanske tvrtke Muso koja se već 30 godina bavi proizvodnjom tradicionalne organske i makrobiotičke hrane čije proizvode možete pronaći na bio&bio policama pod robnom markom Okinawa.

Utorak 16. veljače 2016. 17-20 sati

Srijeda 17. veljače 2016. 17-20 sati

Makronova, Ilica 11, 1. kat

Prijave i rezervacija mjesta: [email protected] ili tel: 01 4847 119

Napomena: ova radionica će biti na engleskom jeziku, bez prijevoda na hrvatski jezik.

Cijena radionice za članove bio&bio kluba je 150 kn uz zamjenu za 20 bodova s bio&bio kartice, a puna cijena radionice (bez zamjene bodova) je 350 kn.

Kako se na tradicionalan način spravlja miso pasta pročitajte u članku: Miso kao superhrana.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)