Japanska superhrana i njezine dobrobiti
Nova radionica kuhanja > gostovanje japanskih majstorica makrobiotičkog kuhanja
Uzbudljiv začin našim radionicama kuhanja u zimskoj sezoni dolazi iz Japana i donosi nam zanimljive okuse i mirise japanske superhrane za (pre)zaposlene!
Pridružite nam se na uzbudljivoj radionici kuhanja na kojoj će nam Miyuki Hosokawa i Fumi Takeuchi otkriti tajne poznate japanske dugovječnosti kao i kakve veze hrana ima s tim. :)
Japanske majstorice će nas naučiti kako se radi najbolji i najukusniji veganski sushi i „čarobna“ miso juha, uživati ćemo u tradicionalnom japanskom kanten desertu i kušati regenerirajući napitak Ume-sho-bancha.
Miyuki i Fumi su educirane u poznatoj makrobiotičkoj školi iz Osake i predstavnice su fascinantne japanske tvrtke Muso koja se već 30 godina bavi proizvodnjom tradicionalne organske i makrobiotičke hrane čije proizvode možete pronaći na bio&bio policama pod robnom markom Okinawa.
Utorak 16. veljače 2016. 17-20 sati
Srijeda 17. veljače 2016. 17-20 sati
Makronova, Ilica 11, 1. kat
Prijave i rezervacija mjesta: [email protected] ili tel: 01 4847 119
Napomena: ova radionica će biti na engleskom jeziku, bez prijevoda na hrvatski jezik.
Cijena radionice za članove bio&bio kluba je 150 kn uz zamjenu za 20 bodova s bio&bio kartice, a puna cijena radionice (bez zamjene bodova) je 350 kn.
Kako se na tradicionalan način spravlja miso pasta pročitajte u članku: Miso kao superhrana.