Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Holistički pristup tegobama suvremenog načina života

Predavanje dr. Ilse Triebnig-Pokorny

Dođite na predavanje Dr. Ilse Triebnig-Pokorny i poslušajte iskustva uvažene onkološke kirurginje i stručnjakinje za komplementarnu medicinu.

 

UTORAK, 22.10. U 17:30 sati
Makronova, Ilica 11/I. kat
Ulaznica: 20kn

 

Predavanje je na njemačkom jeziku, uz osiguran simultani prijevod.

 

Trenutnim rezervacijama popunjena su sva predviđena mjesta za predavanje.
Ukoliko se želite prijaviti na listu čekanja, to možete napraviti slanjem emaila na: info@makronova.com te ćemo vas obavijestiti ukoliko se oslobodi mjesto na predavanju.

 

Ako ste već kupili svoju ulaznicu molimo da na predavanje dođete 15min ranije kako bi se registrirali i preuzeli slušalice za prijevod.

Iskoristite pogodnosti u bio&bio trgovini nakon predavanja.

 

„Svakodnevna fizička detoksikacija i zdrav način života postaju danas sve važniji u borbi protiv eskalirajućih bolesti civilizacije (poput postupnog pada radnog učinka, kardiovaskularnih bolesti, burnouta, dijabetesa i karcinoma).

Arabinoksilan je jedna od najboljih prirodnih supstanci za poticanje rasta prirodnih stanica ubojica, a također i važnih limfita, dok je zeolit, prema mom iskustvu najbolji antioksidativni mineral. Na predavanju ću prikazati studije slučaja pacijenata, čija je kvaliteta življenja znatno poboljšana nakon terapije arabinoksilanom i zeolitom.“ - Dr. Triebnig-Pokorny

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)