Ječam je jedna od najstarijih žitarica na svijetu, kultiviran tisućama godina. Blagog je okusa i uglavnom se koristi u juhama, u kuhanim jelima kao riža te za doručak, kao kaša ili u obliku pahuljica. Ječam se lako probavlja, a prije kuhanja potrebno ga je namakati (6-8 sati), a kuha se u omjeru vode i ječma 2:1, 45-50 minuta.
- Organski
- Domaći ekoproizvodi
- Pogodno za vegane
- Kompostablino pakiranje
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
1kg Ječam Žitarice 16816
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.