Kamut je jedna od najstarijih sorti pšenice, možda i najstarija. U usporedbi s pšenicom ima bolji, potpuniji okus, sadrži više nutrijenata te je lakše probavljiv. S obzirom da mu je okus bogat i slatkast, prozvali su ga "slatkom pšenicom". Mlijeko od kamuta i tjestenina od kamuta prave su poslastice. Kamut možete spravljati kao žitaricu za doručak, u kruhu, kolačima, palačinkama, grickalicama i drugim pekarskim proizvodima. Prije kuhanja ga možete namakati, a kuha se u omjeru 2:1, 50-60 minuta.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
500g Kamut Žitarice 19221
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.