Ručno i tradicionalno brana sol. Ubire se "keltskim metodama" na tradicionalan način ručno ili uz pomoć isključivo drvenih alata. Vađenje i obrada soli odvija se bez upotrebe metala i bez agresivnih metoda proizvodnje poput termičke obrade, izbjeljivanja i dodavanja aditiva. Daje specifičan okus jelu te se može koristiti prije termičke obrade namirnica ili nakon što je jelo već pripremljeno. Odlično se slaže sa svim povrćem.
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
500g Keltska sol Začini 33673
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.