KOMBU (Laminaria japonica) je tamna alga što raste u oceanskim dubinama. Narezana je na trake i odličan je dodatak kuhanom ili pirjanom povrću, a može se pržiti i u dubokom ulju. Dodaje se u kuhanju mahunarki kako bi postale lakše za probavu. Obiluje mineralima, posebno kalijem i magnezijem. Algu pecite 5 minuta na 200 stupnjeva ili ih prepecite na tavi i dodajte u juhe, jela s povrćem, rezance ili omlete. Algu možete kuhati u ekspres loncu 20 minuta ili sat vremena u običnom loncu. Komadić kombu alge dužine 5-6 cm dodati u variva s mahunarkama prilikom kuhanja kako bi postale lakše za probavu.
- Organski
- Pogodno za vegane
- Kompostablino pakiranje
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
100g Kombu alga (kelp) Morske alge 32144
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.