KOMBU (Laminaria japonica) je tamna alga što raste u oceanskim dubinama. Narezana je na trake i odličan je dodatak kuhanom ili pirjanom povrću, a može se pržiti i u dubokom ulju. Dodaje se u kuhanju mahunarki kako bi postale lakše za probavu.
Upute za upotrebu: sirove alge dobro operite tekućom vodom te prokuhajte 15 min. Nakon toga ocijedite i dobro isperite, a preostalu vodu od kuhanja bacite. Komadić kombu alge dužine 5-6 cm dodati mahunarkama prilikom kuhanja kako bi postale lakše za probavu. Za jela s povrćem algu nakon namakanja narezati i kuhati s povrćem 40 minuta.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
50g Kombu alge (kelp) Morske alge 11913
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.