Kreativni recepti za supernamirnicu koja će obogatiti vašu prehranu i ojačati vaše zdravlje. Kurkuma se u Indiji i Kini već stoljećima koristi kao začin i kao lijek, zbog svog bogatog okusa, ali i znanstveno dokazanih dobrobiti za zdravlje – od artritisa do prevencije raka. Za najbolji učinak stručnjaci preporučuju da je konzumirate svakodnevno. Ova supernamirnica poboljšat će okus mnogih slanih, ali i slatkih jela i može postati vaš „tajni sastojak“. U knjizi ćete pronaći čak 40 jednostavnih recepata za svježu ili kurkumu u prahu kojima ćete osvježiti svoja jela, poboljšati zdravlje, a nerijetko i zadiviti sve za stolom. Od juha do napitaka, krekera i kolača, kreativno kuhanje s kurkumom otkriva svestranost i divan okus ovog superzačina. O autorici: Garance Leureux autorica je desetak knjiga i vegetarijanskih kuharica te kuharskih kartica - zbirki recepata. U svom radu uvijek promiče ekološki uzgojene namirnice i vodi trgovinu zdrave organske hrane u kojoj se i poslužuju razna vegetarijanska jela. U kuhanju promiče kreativnost, najbolje iskorištavanje dobrobiti namirnica i jednostavnost. Njezinu najuspješniju knjigu My vegetarian cooking for everyday, mnogi smatraju svojevrsnom biblijom vegetarijanske kuhinje.
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Kurkuma Priručnici 28326
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.