Kuzu je biljka iz porodice mahunarki koja raste divlje u planinama i poljima Japana. Bijeli škrob dobiven iz korijena kuzua u Japanu se od davnina cijeni kao hrana. Upotrebljava se za zgušnjavanje variva, umaka, preljeva kao i za pripravljanje toplog napitka. Upute za upotrebu: Jednu čajnu žlicu kuzua razmutite u jednoj jušnoj žlici hladne vode. Umješajte u jelo ili napitak te kuhajte dok se ne zgusne.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
100g Kuzu Za kuhanje i pečenje 30748
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.