Kategorije

Masters of the soil

Jean-Martin Fortier ponovno u Hrvatskoj

Najpoznatiji svjetski ekološki poljoprivrednik ponovno gostuje u Hrvatskoj!

Svjedoci smo negativnih posljedica koje ljudska djelatnost ima na prirodu i hranu koju jedemo. Globalna kriza zdravlja čovjeka i okoliša zahtjeva promjene dosadašnjih praksi, a svijetli primjeri pokazuju kako je ipak moguće drugačije i bolje.

Kanađanin Jean-Martin Fortier, jedan je od takvih primjera, vodeći stručnjak i praktičar za ekološku i biointenzivnu poljoprivredu, specijaliziran za uzgoj na mikrofarmama. Svojim radom, knjigama i edukacijom dokazuje snagu, moć i sve dobrobiti lokalne i ekološke poljoprivrede na malim površinama. 

Zato nam je izuzetno drago da će ovaj vrhunski stručnjak i nadahnuti govornik ponovno biti naš gost u Zagrebu. 

Pozivamo sve vas koje zanima tema ekološke poljoprivrede i zdrave hrane kao i aktivna uloga u kreiranju bolje budućnosti za ljude i planet, da već sada zabilježite datume i pridružite nam se!

Saznaj više o programu gostovanja

MASTERS OF THE SOIL - Transformativan razgovor o evoluciji i budućnosti ekološke poljoprivede

Rješenja na mnoga od gorućih pitanja današnjice nude pojedinci koji utiru drugačiji put, razvijaju alternativne etičke načine proizvodnje hrane kao i načine bivanja u svijetu.

Jean-Martin Fortier, svjetska zvijezda eko-poljoprivrede i David Pejić, najbolji europski ekološki poljoprivrednik, dvojica su iznimnih ljudi duboko posvećenih održivoj budućnosti. 

Susrest će se u Zagrebu dijeleći s nama svoje bogato znanje i iskustvo u razgovoru o evoluciji i budućnosti ekološke poljoprivrede.  

Osiguraj ulaznicu na vrijeme

Digging dipper - Ekskluzivna radionica s Jean-Martin Fortierom na Zrno eko imanju

Pozivamo vas da uđete u vrhunski svijet ekološke poljoprivrede s maestrom Jean-Martin Fortierom na proslavljenom europskom Zrno imanju! 

Na ovoj radionici želimo vas osnažiti da uspješno uzgajate uz veće prinose i što je najvažnije, s povećanom učinkovitošću.

Istražite temeljna načela, elemente i tehnike koji pretvaraju bio-intenzivni uzgoj na malom imanju u profitabilnu proizvodnju. Pridružite nam se na putu prema prosperitetnijim i održivijim poljoprivrednim praksama! 

Osiguraj ulaznice na vrijeme

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)