Pripremite organski kruh od pira bez kvasca, savršene konzistencije i lijepog izgleda.
Priprema je krajnje jednostavna. Sve što je potrebno je da sadržaj pakiranja pomiješate sa tekućinom prema uputama na pakiranju, te ispečete.
Korica je fina i hrskava, a iznutra je mekan i predivnog mirisa. Idealan je za posluživanje u svim prilikama.
- Organski
- Domaći ekoproizvodi
- Pogodno za vegane
PIROVO brašno* 96,28%, sol 1,86%, šećer* 0,62%, natrijev hidrogenkarbonat 0,62%. *ekološki uzgoj. Kodni broj: HR-EKO-09, EU poljoprivreda. Proizvodi i puni: OPG Andreja Petrović, Zagrebačka 238, 42000 Varaždin, Hrvatska, www.eko-petrovic.hr. Priprema: mješavinu za kruh uspite u posudu i dodajte 420 ml tekućeg jogurta (ili 300 ml mlijeka i 120 ml mineralne vode). Lagano promiješajte kuhačom (nikako električnim mikserom). Kalup za kruh obložite masnim papirom i rasporedite pripremljenu smjesu za kruh. Bučine sjemenke posipajte po površini tijesta. Pecite 35 - 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200° C. Pečeni kruh ostavite da se hladi u kalupu. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar





