Mochi je tradicionalno japansko jelo. Ukusne kocke mochija su napravljene kuhane i samljevene slatke riže. Mnogim su Japancima nezamjenjivo jelo i to posebno za novogodišnje blagdane. Mogu se pariti, peći, pirjati u ulju ili dodavati u juhe i variva. Mochi se može jesti sam ili s različitim preljevima sa shoyu sojinim umakom ili rižinim octom. U mochi se može dodati i pelin pa tako nastaje mochi s pelinom tamno zelene boje, a mochi s grožđicama i lješnjacima prava je poslastica za sladokusce.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
300g Mochi s pelinom Žitarice 12080
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.