Kategorije

Moj glas za bolji svijet

Sudjeluj u bio&bio nagradnom natječaju #mojglaszaboljisvijet

Svaki put kad ideš u kupovinu, daješ glas za svijet u kakvom želiš živjeti. I mi se pri odabiru proizvoda koje stavljamo na police bio&bio trgovina vodimo ovom mišlju. Zato u bio&bio možeš bezbrižno birati - jer sve namirnice imaju certifikat organskog uzgoja.

Daj svoj glas za bolji svijet i osvoji zdravi shopping u bilo kojoj bio&bio trgovini u iznosu od 500kn ;)

Evo što trebaš učiniti za sudjelovanje:

  • Ako još nisi, zaprati bio&bio Instagram profil @biobiohr
  • Posjeti naš štand na ZeGeVege sajmu, fotkaj se uz bio&bio stablo i objavi fotku uz post u kojem opisuješ na koji način ti mijenjaš svijet na bolje
  • Taggaj svoju objavu sa #mojglaszaboljisvijet i #biobiohr
  • Ne zaboravi otključati svoj Instagram profil kako bi tvoja objava bila vidljiva

Ako želiš saznati još detalja u vezi pravila našeg nagradnog natječaja, pročitaj ih u nastavku i sretno! Imena nagrađenih bit će objavljena u utorak 10.09. na bio&bio Instagram profilu @biobiohr.

Pravila nagradnog natječaja #mojglaszaboljisvijet

ČLANAK 1: ORGANIZATOR 

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Biovega d.o.o. u daljnjem tekstu: Organizator.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVEDBE NAGRADNOG NATJEČAJA 

Natječaj se provodi sa svrhom promocije Organizatora. Predviđeno razdoblje trajanja nagradnog natječaja je od dana objave natječaja: od 06. rujna 2019. do 07. rujna 2019., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja dobitnika. 

ČLANAK 3: OBJAVA PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Pravila Natječaja su objavljena na službenoj bio&bio web stranici biobio.hr pod nazivom „Pravila nagradnog natječaja #mojglaszaboljisvijet“.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA 

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI 

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je:

1. Zapratiti bio&bio Instagram profil @biobiohr u razdoblju od 06. rujna 2019. do 07. rujna 2019.

2. Na svom Instagram profilu* objaviti fotku s bio&bio stablom i u objavi opisati kako mijenjaš svijet na bolje. Objavu označiti taggovima #mojglaszaboljisvijet #biobiohr.

*za potrebe vidljivosti objave potrebno je imati otključani (javno vidljiv) profil

O najkreativnijoj fotografiji i postu, a sukladno njihovom mišljenju, odlučuje stručni žiri koji čine članovi tima Biovege: Sanja Bosančić, Blagica Ampova i Kristina Belužić.  

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE DOBITNIKA 

Imena 3 (tri) dobitnika nagrada u Natječaju bit će objavljena u utorak 10. rujna 2019. na službenoj Instagram stranici bio&bio trgovina.

ČLANAK 7: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR 

1. Glavnu nagradu čini bio&bio darovna kartica na kojoj se nalazi iznos u protuvrijednosti od 500 HRK, a koju dobitnik može iskoristiti u bilo kojoj bio&bio trgovini, a koja je važeća kako je navedeno u uvjetima korištenja na samoj kartici 

2. Nagradu za drugo mjesto po izboru stručnog žirija čini knjiga izdavača Planetopija „Kako postati vegan“ (Veganuary, Kate Schuler) te Sojade napitak od zobi 1l s napitkom od soje vanilija 200ml

3. Nagradu za treće mjesto po izboru stručnog žirija čini poklon bon Ustanove Makronova za radionicu kuhanja po izboru koji vrijedi na donositelja, a traje do 15.12.2019.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU 

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade putem Instagram Direct Message sustava komuniciranja. Dobitnik odabire jednu od 16 lokacija bio&bio trgovina kao mjesto preuzimanja nagrade. Slanje nagrada poštom na kućne adrese nije moguće. Lokacije za preuzimanje pogledajte OVDJE

Preuzimanje nagrade je moguće najkasnije do pet (5) dana nakon dogovora o mjestu preuzimanja nagrade tj. odabira trgovine u kojoj će dobitnik preuzeti nagradu. Kod preuzimanja nagrade dobitnik je obvezan potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom te potvrditi preuzimanje nagrade vlastitim potpisom.

Ako se dobitnici nagrade ne odazovu i ne preuzmu nagradu najkasnije do 23. rujna 2019. Nagrada će se uručiti prvom idućem natjecatelju prema odluci stručnog žirija.  

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od Organizatora. Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila. Sudjelovanje zaposlenika Biovega grupe u nagradnom Natječaju nije dopušteno. 

ČLANAK 10: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u Natječaju sudionik daje svoju izričitu privolu Organizatoru da prikuplja, obrađuje i upotrebljava njegove osobne podatke (ime, prezime, datum i godinu rođenja, adresu i ostale podatke s osobne iskaznice) za potrebe provedbe Natječaja. Isto se neće koristiti u druge svrhe.

ČLANAK 11: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Natječaja mjerodavan je Općinski građanski sud u Zagrebu. 

ČLANAK 12: PRESTANAK OBVEZA 

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze priređivača Natječaja prema dobitniku u vezi s provedenim Natječajem.  

ČLANAK 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastanka okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o eventualnom prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene bio&bio Instagram stranice.

ČLANAK 14: IZMJENA PRAVILA 

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog Natječaja u slučaju nastanka okolnosti iz članka 15. ovih Pravila, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

ČLANAK 15: INSTAGRAM DISCLAIMER

Organizator ističe da Instagram ni na koji način nije povezan i odgovoran za provedbu nagradnog Natječaja, da ne sponzorira, promovira, niti administrira nagradni Natječaj te da nije odgovoran za organizaciju i provođenje Natječaja u slučaju eventualnih sporova.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)