Kategorije

Nagradna bio&bio anketa

Osmislili smo anketu koju smo nazvali "biodijalog" jer smatramo da je komunikacija vrlo važna.

Cilj ankete je unaprijediti naše poslovanje kako bismo postigli što veće zadovoljstvo naših cijenjenih kupaca. Hvala vam što nam pomažete da postanemo još bolji.

5 minuta za 20 nagradnih bodova i ulazak u nagradnu igru za 5 poklon paketa Organic shop :)

Ispunite anketu za koju će vam biti potrebno 5 minuta i nakon upisa 13-eroznamenkastog broja s vaše kartice bio&bio kluba, pripisat ćemo vam 20 nagradnih bodova. Ali to nije sve! :)

Nasumičnim odabirom ćemo odabrati imena 5 ispitanika koji će osvojiti bogati poklon paket nove organske kozmetike Organic Shop.

Važno: Ne zaboravite upisati i svoju e-mail adresu kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju da osvojite nagradu. Broj kartice bio&bio kluba i e-mail adresa upisuju se odmah na početku ankete.*

Klikni na link > Ispuni anketu sada 

*Napomena: Nagradno anketiranje traje do utorka 17.5.2016. nakon čega nagradno pripisivanje bodova i mogućnost ulaska u nagradnu igru više neće biti moguć. 

***

Hvala svima koji su sudjelovali u anketi. U narednom razdoblju ćemo nasumičnim odabirom odabrati imena 5 ispitanika i obavijestiti ih mailom o osvojenoj nagradi. Nagradnih 20 bodova će biti pripisano svakom ispitaniku najkasnije do 27.5.2016.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)