Kategorije

Sudjeluj u bio&bio nagradnom natječaju #zajednoboljisvakidan

Već 16 godina zajedno s vama, našim kupcima, stvaramo pozitivne promjene. Raduje nas što nastavljamo s istom strašću i uvjerenjem da našim svakodnevnim odlukama svijet činimo boljim.

Podijeli s nama kako mijenjaš sebe i svijet na bolje!
Dođi u najbližu bio&bio trgovinu, okiti naše drvce pozitivnim mislima, ovjekovječi fotkom i osvoji vrijedne poklon pakete prepune zdravih eko proizvoda u vrijednosti do čak 500kn! ;)

Udruži se s nama jer smo #zajednoboljisvakidan!

Evo što trebaš učiniti za sudjelovanje:

  • Ako još nisi, zaprati bio&bio Instagram profil @biobiohr i lajkaj Facebook stranicu @biobio.hr 
  • Posjeti najbližu bio&bio trgovinu, fotkaj se uz bio&bio drvce i objavi fotku uz post u kojem opisuješ na koji način ti mijenjaš svijet na bolje
  • Taggaj svoju objavu sa #zajednoboljisvakidan i #biobiohr
  • Ne zaboravi otključati svoj Instagram profil kako bi tvoja objava bila vidljiva (Facebook objava mora biti javna) 

Ako želiš saznati još detalja u vezi pravila našeg nagradnog natječaja, pročitaj ih u nastavku i sretno! Imena nagrađenih bit će objavljena u utorak 17.12. na bio&bio Instagram profilu i Facebook stranici @biobiohr.

Pravila nagradnog natječaja #zajednoboljisvakidan

ČLANAK 1: ORGANIZATOR 

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, Zagreb, HR, OIB: 84586153335 u daljnjem tekstu: Organizator.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVEDBE NAGRADNOG NATJEČAJA 

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Predviđeno razdoblje trajanja nagradnog natječaja je od dana objave natječaja: od 20. studenog 2019. do 15. prosinca 2019., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja dobitnika. 

ČLANAK 3: OBJAVA PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Pravila Natječaja su objavljena na službenoj bio&bio web stranici biobio.hr pod nazivom „Pravila nagradnog natječaja #zajednoboljisvakidan“.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA 

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koje je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI 

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je:

1. Zapratiti bio&bio Instagram profil i Facebook stranicu @biobiohr u razdoblju od 20. studenog 2019. do 15. prosinca 2019.

2. Na svom Instagram/Facebook profilu* objaviti fotku s bio&bio stablom i u objavi opisati kako mijenjaš sebe i svijet na bolje. Objavu označiti taggovima #zajednoboljisvakidan #biobiohr.

*za potrebe vidljivosti objave potrebno je imati otključani (javno vidljiv) profil, a Facebook objava mora biti javna

O najkreativnijoj fotografiji i postu, a sukladno njihovom mišljenju, odlučuje stručni žiri koji čine članovi tima Biovege: Sanja Bosančić, Blagica Ampova i Kristina Belužić.

Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu.

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE DOBITNIKA 

Imena 10 (deset) dobitnika nagrada u Natječaju bit će objavljena u utorak 17. prosinca 2019. na službenom Instagram profilu i Facebook stranici bio&bio trgovina.

ČLANAK 7: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrade*:

  1. 2x bio&bio poklon paket u protuvrijednosti od 500HRK
  2. 2x bio&bio poklon paket u protuvrijednosti od 300HRK
  3. 2x bio&bio poklon paket u protuvrijednosti od 200HRK
  4. 2x bio&bio poklon paket u protuvrijednosti od 150HRK
  5. 2x bio&bio poklon paket u protuvrijednosti od 100HRK

*Sudionik može istovremeno sudjelovati objavama na Instagramu i Facebooku, ali jedna osoba može osvojiti nagradu samo jednom (primjerice, ukoliko korisnik objavi istu ili različite fotografije s porukom i na Instagram i na Facebook, ukoliko jedna osvoji nagradu, druga objava (po odluci žirija) iste osobe (isti OIB) diskvalificira se iz Natječaja. 

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade putem Instagram Direct Message ili putem Facebook inbox sustava komuniciranja. Dobitnik odabire jednu od 16 lokacija bio&bio trgovina kao mjesto preuzimanja nagrade. Slanje nagrada poštom na kućne adrese nije moguće. Lokacije za preuzimanje pogledajte OVDJE

Preuzimanje nagrade je moguće najkasnije do pet (5) dana nakon dogovora o mjestu preuzimanja nagrade tj. odabira trgovine u kojoj će dobitnik preuzeti nagradu. Kod preuzimanja nagrade dobitnik je obvezan potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom te potvrditi preuzimanje nagrade vlastitim potpisom.

Ako se dobitnici nagrade ne odazovu i ne preuzmu nagradu najkasnije do 23. prosinca 2019. Nagrada će se uručiti prvom idućem natjecatelju prema odluci stručnog žirija.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od Organizatora. Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila. Sudjelovanje zaposlenika Biovega grupe u nagradnom Natječaju nije dopušteno.

ČLANAK 10: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u Natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti u tiskanom i digitalnom materijalu bez naknade.

ČLANAK 11: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Natječaja mjerodavan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

ČLANAK 12: PRESTANAK OBVEZA 

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze priređivača Natječaja prema dobitniku u vezi s provedenim Natječajem.

ČLANAK 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastanka okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o eventualnom prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene bio&bio Instagram i Facebook stranice.

ČLANAK 14: IZMJENA PRAVILA 

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog Natječaja u slučaju nastanka okolnosti iz članka 15. ovih Pravila, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

ČLANAK 15: INSTAGRAM/FACEBOOK DISCLAIMER

Organizator ističe da Instagram/Facebook ni na koji način nije povezan i odgovoran za provedbu nagradnog Natječaja, da ne sponzorira, promovira, niti administrira nagradni Natječaj te da nije odgovoran za organizaciju i provođenje Natječaja u slučaju eventualnih sporova.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)