Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini

Sve željene proizvode možeš naručiti putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)

Postupak je vrlo jednostavan:

1. Ubaci željene proizvode u virtualnu košaricu i potvrdi opciju "osobno preuzimanje paketa".

2. Slijedi jednostavne korake na webu shopu i u inbox će ti stići potvrda da je tvoja narudžba zaprimljena. Primit ćeš i informaciju o vremenu preuzimanja paketa tj. od koliko sati te čeka u odabranoj trgovini. To će biti otprilike 3 sata od trenutka kada u inbox određene trgovine stigne tvoja narudžba.

3. U slučaju da je narudžba poslana pred kraj ili izvan radnog vremena, točno vrijeme kada će paket biti spreman, također će ti stići u inbox. 

4. Tvoja odabrana trgovina za preuzimanje paketa bit će memorirana, no ako je želiš promijeniti, to je moguće prije potvrđivanja narudžbe.

Za sve nejasnoće, pitanja i pomoć, stojimo na raspolaganju na besplatnom info telefonu za kupce 0800 246 246, web chatu ili e-mailu info@biobio.hr

*Napomena: web shop popusti (akcije) ne mogu se ostvariti kod odabira osobnog preuzimanja i ne mogu se kombinirati s popustima na ukupan iznos računa (popusti se ne mogu kombinirati).

Započni svoj praktičan shopping! :)

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)