Nepasterizirani miso s ječmom 400g

Nepasterizirani miso s ječmom 400g

77,90 kn
PDV uključen u cijenu
Proizvod u košarici
Količina
Dodaj u košaricu
Proizvod u podsjetniku Dodaj u podsjetnik

Svježe - samo brza dostava ›


bio&bio bodovi: 7
1kg = 194,75 kn
O proizvodu

Miso s ječmom je fermentirana pasta od soje i ječma s dodatkom morske soli i kulture „koji“ koja se koristi u japanskoj kuhinji. „Koji“ se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Zbog ugodnog okusa najčešće se koristi upravo ječmeni miso (mugi miso). Budući da nije izložen visokim temperaturama, nepasterizirani miso sadrži više enzima. Slanog je i ugodnog okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dostatna je za otprilike 3 dcl juhe.

Posebni atributi
Organski
Etno hrana
Upute čuvanja
Na suhom i hladnom mjestu
Čuvati u hladnjaku
Sastojci
zrna SOJE* 37,19 %, JEČAM* 30,9 %, voda 16,4 %, morska sol 15,5 % (morska sol, stjenovita sol), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae < 0,01 %. * ekološki uzgoj. Može sadržavati SEZAM u tragovima. Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP-BIO-154. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
U trgovinama
  • bio&bio Dubrovnik - DU1 - Vukovarska, Dubrovnik
  • bio&bio Osijek - OS1 - Trg Ante Starčevića 3, Osijek
  • bio&bio Pula - PU1 - Fontička, Pula
  • bio&bio Rijeka - RI1 - Ivana Zajca, Rijeka
  • bio&bio Split 3 - ST3 - Vukovarska ul., Split
  • bio&bio Split 2 - ST2 - Morpurgova poljana, Split
  • bio&bio Split 1 - ST1 - R.Boškovića bb, Split
  • bio&bio Varaždin - VZ1 - Trg Slobode, Varaždin
  • bio&bio Arena - ZG5 - Lanište, Zagreb
  • bio&bio Avenue Mall - ZG4 - Av. Dubrovnik, Zagreb
  • bio&bio CC East - ZG9 - Slavonska avenija, Zagreb
  • bio&bio CC West - ZG10 - Jankomir, Zagreb
  • bio&bio Ilica - ZG1 - Ilica 70, Zagreb
  • bio&bio Oktogon - ZG8 - Ilica 5, Zagreb
  • bio&bio Radnička - ZG11 - Radnička, Zagreb
  • bio&bio Kvatrić - ZG7 - Nemčićeva, Zagreb

Za provjeru dostupnosti ili zamjenski proizvod, obratite se djelatnicima bio&bio trgovina.

Dostava

Rok isporuke je od 1 do 3 radna dana od narudžbe. U pojedina mjesta te na otoke, dostavljamo prema posebnom rasporedu.

Cijena dostave je 24,90 kn, a za sve narudžbe iznad 199,00 kn vrijednosti, dostava je BESPLATNA.

Svježe proizvode dostavljamo isključivo brzom zagrebačkom dostavom. Ta usluga je zasad dostupna samo u Zagrebu. Minimalni iznos narudžbe za brzu zagrebačku dostavu (pakete dostavljamo isti dan) iznosi 199,00 kn i dostava je BESPLATNA. Više o brzoj zagrebačkoj dostavi doznajte ovdje.

Komentari

Komentari

učitavam komentare...
O proizvodu

Miso s ječmom je fermentirana pasta od soje i ječma s dodatkom morske soli i kulture „koji“ koja se koristi u japanskoj kuhinji. „Koji“ se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Zbog ugodnog okusa najčešće se koristi upravo ječmeni miso (mugi miso). Budući da nije izložen visokim temperaturama, nepasterizirani miso sadrži više enzima. Slanog je i ugodnog okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dostatna je za otprilike 3 dcl juhe.

Posebni atributi
Organski
Etno hrana
Upute čuvanja
Na suhom i hladnom mjestu
Čuvati u hladnjaku

Sastojci
zrna SOJE* 37,19 %, JEČAM* 30,9 %, voda 16,4 %, morska sol 15,5 % (morska sol, stjenovita sol), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae < 0,01 %. * ekološki uzgoj. Može sadržavati SEZAM u tragovima. Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP-BIO-154. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
U trgovinama
  • Dubrovnik, Tommy Centar, Vukovarska 36 - Vukovarska, Dubrovnik
  • Osijek, Trg Ante Starčevića 3 - Trg Ante Starčevića 3, Osijek
  • Pula, Fontička 4 - Fontička, Pula
  • Rijeka, Ivana Zajca 24 - Ivana Zajca, Rijeka
  • Split, City Center One, Vukovarska ul 207 - Vukovarska ul., Split
  • Split, Morpurgova poljana 2 - Morpurgova poljana, Split
  • Split, R.K. Prima 3, R. Boškovića bb - R.Boškovića bb, Split
  • Varaždin, Trg slobode 1 - Trg Slobode, Varaždin
  • Zagreb, Arena centar, Lanište 32 - Lanište, Zagreb
  • Zagreb, Avenue Mall, Av. Dubrovnik 16 - Av. Dubrovnik, Zagreb
  • Zagreb, City Center one East, Slavonska av. 11d - Slavonska avenija, Zagreb
  • Zagreb, City Center one West, Jankomir 33 - Jankomir, Zagreb
  • Zagreb, Ilica 70 - Ilica 70, Zagreb
  • Zagreb, Oktogon, Ilica 5 - Ilica 5, Zagreb
  • Zagreb, Radnička 49 - Radnička, Zagreb
  • Zagreb, Robna kuća NAMA Kvatrić, Nemčićeva 1-3 - Nemčićeva, Zagreb

Za provjeru dostupnosti ili zamjenski proizvod, obratite se djelatnicima bio&bio trgovina.

Dostava

Rok isporuke je od 1 do 3 radna dana od narudžbe. U pojedina mjesta te na otoke, dostavljamo prema posebnom rasporedu.

Cijena dostave je 24,90 kn, a za sve narudžbe iznad 199,00 kn vrijednosti, dostava je BESPLATNA.

Svježe proizvode dostavljamo isključivo brzom zagrebačkom dostavom. Ta usluga je zasad dostupna samo u Zagrebu. Minimalni iznos narudžbe za brzu zagrebačku dostavu (pakete dostavljamo isti dan) iznosi 199,00 kn i dostava je BESPLATNA. Više o brzoj zagrebačkoj dostavi doznajte ovdje.