Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Obavijest kupcima o opozivu

 

 

 

 

 

S obzirom na nedavni opoziv proizvoda Keks za djecu s okusom jabuke 150 g Belkorn Biscuit:

Lot broj : 171401
Rok trajanja: 03.04.2018.

i

Lot broj: 171905
Rok trajanja: 12.05.2018.

Obavještavamo kupce da provjere jesu li kupili navedeni LOT Keksa za djecu s okusom jabuke 150 g Belkorn Biscuits te da proizvod vrate u najbližu bio&bio trgovinu, gdje će im biti osiguran povrat novaca ili zamjenski proizvod. Svi ostali lotovi i rokovi trajanja su ispravni.

Putem međunarodnog sustava Brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje (RASFF) zaprimljena je obavijest iz Europske komisije zbog sumnje u prisutnost povećanog sadržaja AKRILAMIDA (akrilamid je tvar koja prirodno nastaje u hrani koja se pripravlja na visokim temperaturama, iznad 120 C, prilikom pečenja, roštiljanja, prženja itd.), tj. radi se o određenoj užeglosti. S obzirom na to da se radi o proizvodu za djecu, dopuštene razine spomenute tvari su iznimno male, a kontrole izuzetno rigorozne, pa kontrolne službe reagiraju i na najmanja odstupanja.

Izjava

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)