Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Plaćanje i dostava

Naručenu robu moguće je platiti na tri načina: 

  • kreditnom karticom
  • pouzećem
  • virmanskom uplatom

Neregistrirani korisnici odabiru način plaćanja nakon upisa podataka za dostavu, a registrirani i prijavljeni u jednom koraku. Specifičnosti svakoga od načina plaćanja pročitajte na ovoj stranici. Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu emailom sa svim detaljima.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, emailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. Izbjegavajte ovaj način plaćanja želite li brzu dostavu u Zagrebu.

KREDITNOM KARTICOM

Sustav kartične naplate je integriran na stranicama. Nakon odabira plaćanja "Karticom" otvorit će polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima.

Vašu karticu ne teretimo odmah nego u trenutku slanja robe. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Diners i American Express karticama možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od dvije do šest. Troškovi će se obračunati sukladno vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske i Slovenije. 

TROŠAK DOSTAVE

Republika Hrvatska:

  • vrijednost narudžbe do 199 kn - 24,90 kn
  • vrijednost narudžbe iznad 199 kn - BESPLATNA dostava

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Hrvatske.

Slovenija:

  • cijena dostave za Sloveniju iznosi 59,00 kn

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 12 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD robu šaljemo putem HP-a.

Raspored dostave na otoke 


Napomena:

- Na otoke Brač i Hvar tijekom ljetne sezone dostavljamo svakodnevno. Ovisno o željenom datumu
dostave, paket je potrebno poslati minimalno dva dana ranije. Iznimno u sljedeća mjesta na otoku
Hvaru dostavljamo jednom tjedno (krajem tjedna): Sućuraj, Bogomolje, Zastražišće, Gdinj, Poljica,
Zavala, Ivan Dolac i Sveta Nedjelja.
- Na otoke Cres, Lošinj, Rab i Pelješac tijekom ljetne sezone dostavljamo prema potrebi. Ovisno o
željenom datumu dostave, paket je potrebno poslati minimalno dva dana ranije.
- Na Dugi Otok dostavljamo svaki drugi petak u mjesecu.
- Na otok Lastovo dostavljamo svaki drugi petak i subotu u mjesecu.
- DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene "Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta" bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile. 

Raspored dostave u manja mjesta u koja se ne dostavlja svakodnevno < Kliknite na link za prikaz rasporeda.

Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o..

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na besplatni bio&bio info telefon 0800 246 246 radnim danom 8-16 sati.

BRZA ZAGREBAČKA DOSTAVA

Svježi kruh, eko povrće i kompletan bio&bio asortiman uključujući proizvode iz hladnjaka i zamrzivača, naručite ujutro a predvečer paket dostavljamo do vaših vrata.

Osim online, robu za brzu dostavu možete naručiti i telefonski. bio&bio team spremno čeka vaše narudžbe na besplatnom telefonu 0800 246 246 od 8h do 12h od ponedjeljka do petka. Zapisat ćemo sve vaše želje, pažljivo zapakirati i dostaviti vam paket na kućni prag između 15h i 18h istoga dana. U slučaju web narudžbe vikendom - paket na vaša vrata stiže u ponedjeljak!

 

CIJENA BRZE ZAGREBAČKE DOSTAVE​

Minimalni iznos narudžbe za brzu zagrebačku dostavu (paket stiže isti dan za narudžbe primljene do 12 sati) iznosi 199,00 kuna i dostava je BESPLATNA*.

*Subotom i nedjeljom ne dostavljamo robu.

Zagrebačke dostavne zone

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin-Odra na jugu. Za detalje oko dostavnih zona možete nas nazvati na 0800 246 246 radnim danom od 8 do 16 sati.

Način plaćanja i bodovi na kartici bio&bio kluba

Plaćanje je moguće gotovinom ili debitnim i kreditnim karticama. Ukoliko ste korisnik kartice bio&bio kluba i prilikom web shop kupnje se registrirate, bodovi će biti automatski pridodani. Izbjegavajte plaćanje virmanom jer to može odgoditi isporuku narudžbe.

Naruči putem weba, preuzmi u trgovini > saznaj više 

PRITUŽBE / REKLAMACIJE

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)