Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Plaćanje i dostava

Za narudžbe do 12 sati paket naručen brzom zagrebačkom dostavom stiže između 16 i 20 sati istoga dana. Dostave izvan Zagreba putuju 3 do 5 radna dana.  

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

 • Kartično plaćanje putem interneta

  • Jednokratno (Maestro, MasterCard, Visa, Premium Visa, Diners, Discover)
  • Obročno (od dvije do šest rata karticama Premium Visa i Diners)
 • Pouzećem
 • KEKS Pay aplikacijom 

KREDITNOM KARTICOM

Sustav kartične naplate je integriran na stranicama. Nakon odabira plaćanja "Kartično plaćanje" otvorit će polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima.

Vašu karticu ne teretimo odmah nego u trenutku slanja robe. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Diners i Premium Visa karticama možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od dvije do šest. Troškovi će se obračunati sukladno vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata. Minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 400 kn.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

PLAĆANJE POUZEĆEM 

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite opciju Plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

KEKS PAY MOBILNOM APLIKACIJOM

Sustav naplate putem KEKS Pay mobilne aplikacije integriran je na stranicama. Nakon odabira plaćanja "KEKS Pay" otvorit će se stranica s QR kodom, nakon sekeniranja koda pratite uputstva unutar aplikacije.  

Vašu karticu ne teretimo odmah nego u trenutku slanja robe. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati plaćanje, odaberite kartično plaćanje. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske i Slovenije. 

TROŠAK DOSTAVE

Republika Hrvatska:

 • vrijednost narudžbe do 299 kn - 24,90 kn
 • vrijednost narudžbe iznad 299 kn - BESPLATNA dostava

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Hrvatske.

Slovenija:

 • cijena dostave za Sloveniju iznosi 59,00 kn

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia.

VRIJEME ISPORUKE

Za narudžbe do 12 sati paket naručen brzom zagrebačkom dostavom stiže između 16 i 20 sati istoga dana. Dostave izvan Zagreba putuju 3 do 5 radna dana.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD robu šaljemo putem HP-a.

DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene "Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta" bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile. 

Raspored dostave u manja mjesta u koja se ne dostavlja svakodnevno< Kliknite na link za prikaz rasporeda.

Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o..

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na besplatni bio&bio info telefon 0800 246 246 radnim danom 8-16 sati.

 

BRZA ZAGREBAČKA DOSTAVA

Za narudžbe do 12 sati paket naručen brzom zagrebačkom dostavom stiže između 16 i 20 sati istoga dana. 

Brzom zagrebačkom dostavom možete naručiti svježi kruh, eko povrće i kompletan bio&bio asortiman uključujući proizvode iz hladnjaka i zamrzivača.

Osim online, robu za brzu dostavu možete naručiti i telefonski. bio&bio team spremno čeka vaše narudžbe na besplatnom telefonu 0800 246 246 od 8h do 12h od ponedjeljka do petka. Zapisat ćemo sve vaše želje, pažljivo zapakirati i dostaviti vam paket na kućni prag između 16 i 20 sati istoga dana.

Mogućnosti plaćanja telefonskih narudžbi su: Internet bankarstvom ili putem linka za plaćanje kreditnim i debitnim karticama koji se šalje na mail adresu naručitelja.  

CIJENA BRZE ZAGREBAČKE DOSTAVE​

Za sve narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava je BESPLATNA. Za ostale narudžbe dostava se naplaćuje 29,90 kn.

Za narudžbe do 12 sati paket stiže između 16 i 20 sati istoga dana.
Subotom, nedjeljom i blagdanima ne dostavljamo robu.

Zagrebačke dostavne zone

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin-Odra na jugu. Za detalje oko dostavnih zona možete nas nazvati na 0800 246 246 radnim danom od 8 do 16 sati.

Način plaćanja i bodovi za članove bio&bio kluba

Zbog sigurnosnih razloga predlažemo korištenje kartičnog plaćanja. Ukoliko ste član biokluba i prilikom kupnje u web trgovini se registrirate, bodovi će biti automatski dodani po izdavanju računa. Tada će biti vidljivi i u vašoj bioklub aplikaciji. 
Nemate bioklub aplikaciju? Potražite ju u Google Play ili Apple Storeu.

BRZA SPLITSKA DOSTAVA

Za narudžbe do 14 sati paket naručen brzom splitskom dostavom stiže između 16 i 19 sati istoga dana.

Brzom splitskom dostavom možete naručiti svježi kruh, eko voće i povrće te kompletan bio&bio asortiman uključujući proizvode iz hladnjaka i zamrzivača.

Napravite li narudžbu do 14 sati, Vaš paket pažljivo ćemo zapakirati i dostaviti na kućni prag između 16 i 19 sati istoga dana. Narudžbe koje zaprimimo nakon 14 sati, dostavit ćemo sljedeći radni dan (nedjeljom i blagdanima ne dostavljamo).

Moguće je jedino kartično plaćanje putem linka koji se formira nakon zaključenja računa.
 

DOSTAVNE ZONE I CIJENA BRZE SPLITSKE DOSTAVE

Područje brze splitske dostave podIjeljeno je na 5 dostavnih zona:

 • Zona 1. Split

Za narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava je BESPLATNA. Za ostale narudžbe dostava se naplaćuje 29,90 kn.

 • Zona 2. Solin

Za narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava iznosi 19,90 kn. Za ostale narudžbe dostava se naplaćuje 49,90 kn.

 • Zona 3. Stobreč, Kaštel Sućurac, Kaštel Kambelovac i Kaštel Štafilić

Za narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava iznosi 39,90 kn. Za ostale narudžbe dostava se naplaćuje 69,90 kn.

 • Zona 4. Divulje i Trogir

Za narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava iznosi 59,90 kn. Za ostale narudžbe dostava se naplaćuje 89,90 kn.

 • Zona 5. Slatine

Za narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava iznosi 89,90 kn. Za ostale narudžbe dostava se naplaćuje 119,90 kn.

*Nedjeljom i blagdanima ne dostavljamo robu.

Za detalje oko dostavnih zona i ostale informacije vezane za brzu splitsku dostavu možete nas nazvati na 021/ 459 640 od ponedjeljka do petka 8 – 21 h te subotom 8 – 20 h.

Bodovi za članove bio&bio kluba

Ukoliko ste član bio&bio kluba i prilikom web shop kupnje se registrirate, bodovi će biti automatski pridodani.

NARUČI PUTEM WEBA, PREUZMI U TRGOVINI > saznaj više 

 

PRITUŽBE / REKLAMACIJE

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)