Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Plaćanje i dostava

Za narudžbe do 12 sati paket naručen brzom zagrebačkom dostavom stiže između 15 i 20 sati istoga dana. Dostave izvan Zagreba putuju 3 do 5 radna dana.  

KREDITNOM KARTICOM

Sustav kartične naplate je integriran na stranicama. Nakon odabira plaćanja "Karticom" otvorit će polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima.

Vašu karticu ne teretimo odmah nego u trenutku slanja robe. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Diners i Premium Visa karticama možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od dvije do šest. Troškovi će se obračunati sukladno vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata. Minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 400 kn.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

KEKS PAY MOBILNOM APLIKACIJOM

Sustav naplate putem KEKS Pay mobilne aplikacije integriran je na stranicama. Nakon odabira plaćanja "KEKS Pay" otvorit će se stranica s QR kodom, nakon sekeniranja koda pratite uputstva unutar aplikacije.  

Vašu karticu ne teretimo odmah nego u trenutku slanja robe. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati plaćanje, odaberite kartično plaćanje. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske i Slovenije. 

TROŠAK DOSTAVE

Republika Hrvatska:

  • vrijednost narudžbe do 299 kn - 24,90 kn
  • vrijednost narudžbe iznad 299 kn - BESPLATNA dostava

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Hrvatske.

Slovenija:

  • cijena dostave za Sloveniju iznosi 59,00 kn

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia.

VRIJEME ISPORUKE

Paketi se marljivo pakiraju, a dostava se trudi ispuniti sva očekivanja. Za narudžbe do 12 sati paket naručen brzom zagrebačkom dostavom stiže između 15 i 20 sati istoga dana. Dostave izvan Zagreba putuju 3 do 5 radna dana.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD robu šaljemo putem HP-a.

Raspored dostave na otoke 


Napomena:

- Na Brač dostavljamo svaki dan, jedan dio otoka vozi se ponedjeljak, srijeda i petak, a drugi dio utorak i četvrtak - idući tjedan vozi se obrnuto. 
- Na otoke Cres i Lošinj 3 dana u tjednu, subota po potrebi.
- Na Dugi Otok dostavljamo svaki drugi petak u mjesecu.
- Na Hvar dostavljamo svaki dan Stari Grad, Jelsa, Vrboska, Svirče, Vrisnik, Pitve, Vrbanj, Dol, Brusje i Milna. Iznimno jednom tjedno dostavljamo: Sućuraj, Bogomolje, Zastražišće, Gdinj, Poljica, Zavala, Ivan Dolac i Sveta Nedjelja.
- Na otok Rab 2 dana u tjednu, subota po potrebi.
- Na otok Lastovo dostavljamo svaku drugu subotu, u slučaju neradnog dana vozi se dan ranije (petak).


- DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene "Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta" bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile. 

Raspored dostave u manja mjesta u koja se ne dostavlja svakodnevno< Kliknite na link za prikaz rasporeda.

Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o..

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na besplatni bio&bio info telefon 0800 246 246 radnim danom 8-16 sati.

 

BRZA ZAGREBAČKA DOSTAVA

Paketi se marljivo pakiraju, a dostava se trudi ispuniti sva očekivanja. Za narudžbe do 12 sati paket naručen brzom zagrebačkom dostavom stiže između 15 i 20 sati istoga dana. 

Brzom zagrebačkom dostavom možete naručiti svježi kruh, eko povrće i kompletan bio&bio asortiman uključujući proizvode iz hladnjaka i zamrzivača.

Osim online, robu za brzu dostavu možete naručiti i telefonski. bio&bio team spremno čeka vaše narudžbe na besplatnom telefonu 0800 246 246 od 8h do 12h od ponedjeljka do petka. Zapisat ćemo sve vaše želje, pažljivo zapakirati i dostaviti vam paket na kućni prag unutar između 15 i 20 sati istoga dana.

Mogućnosti plaćanja telefonskih narudžbi su: Internet bankarstvom ili putem linka za plaćanje kreditnim i debitnim karticama koji se šalje na mail adresu naručitelja.  

CIJENA BRZE ZAGREBAČKE DOSTAVE​

Minimalni iznos narudžbe za brzu zagrebačku dostavu iznosi 299,00 kuna i dostava je BESPLATNA*.

*Subotom, nedjeljom i blagdanima ne dostavljamo robu.

Zagrebačke dostavne zone

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin-Odra na jugu. Za detalje oko dostavnih zona možete nas nazvati na 0800 246 246 radnim danom od 8 do 16 sati.

Način plaćanja i bodovi za članove bio&bio kluba

Zbog sigurnosnih razloga trenutno prihvaćamo samo kartično plaćanje (debitne i kreditne kartice). Ukoliko ste član bio&bio kluba i prilikom web shop kupnje se registrirate, bodovi će biti automatski pridodani. 

NARUČI PUTEM WEBA, PREUZMI U TRGOVINI > saznaj više 

 

PRITUŽBE / REKLAMACIJE

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)