Organski planinski sir od livadskog mlijeka je sir koji se tradicionalno proizvodi od sirovog mlijeka. Korištenje organskog livadskog mlijeka, sirovog mlijeka od sijena, u kombinaciji s periodom zrenja od najmanje tri mjeseca i korištenjem posebnih površinskih kultura, čine ovaj sir savršenim za uživanje.
- Organski
- Bez laktoze
tvrdi sir, u listićima, s minimum 50% mliječne masti u suhoj tvari proizveden od sirovog MLIJEKA iz ekološkog uzgoja s mljekarskim kulturama i periodom zrenja od najmanje 3 mjeseca. Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Prirodno bez laktoze. Kodni broj i podrijetlo sirovine: otisnuto kod eko znaka. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na ambalaži. Odobreni broj: HR 3685 EU. Uvjeti čuvanja: čuvati u hladnjaku na temperaturi od + 4°C do +8°C. Nakon otvaranja konzumirati unutar jednog dana. Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: laktoza: < 0,1 g
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar