Kategorije

Pravila nagradnog Natječaja #ZastoBiramOrgansko

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Biovega d.o.o. u daljnjem tekstu: Organizator.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVEDBE NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se provodi sa svrhom promocije Organizatora. Predviđeno razdoblje trajanja nagradnog natječaja je od dana objave natječaja: od 17. travnja 2018. do 22. travnja 2018., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja dobitnika.

ČLANAK 3: OBJAVA PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Pravila Natječaja bit će objavljena na službenoj bio&bio web stranici biobio.hr pod nazivom „Pravila nagradnog natječaja #ZastoBiramOrgansko“.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je lajkati bio&bio Facebook stranicu u razdoblju od 17. travnja 2018. do 22. travnja 2018., te odgovoriti na pitanje iz Nagradnog natječaja na zanimljiv i kreativan način. O najkreativnijem odgovoru, a sukladno njihovom mišljenju, odlučuje stručni žiri koji čine: Žana Hinek, Sanja Bosančić, Blagica Ampova i stručnjak za komunikaciju na društvenim mrežama, Irina Zafranović. 

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE DOBITNIKA

Imena 15 (petnaest) dobitnika nagrada u Natječaju bit će objavljena 22. travnja 2018. na službenoj Facebook stranici bio&bio trgovina.

ČLANAK 7: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrada:

  • 15 poklon paketa koji sadrže
  • Riža organska bio&bio 1 kg
  • Zobene pahuljice bio&bio 500 g
  • Kurkuma bio&bio superfood 150 g
  • Chia bio&bio superfood 200 g
  • Ecover Laundry liquid 1,5 L
  • Platnena vrećica „I ja sam dio pozitivnih promjena“

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade putem Facebook inbox sustava komuniciranja. Dobitnik odabire jednu od 17 lokacija bio&bio trgovina kao mjesto preuzimanja nagrade. Slanje nagrada poštom na kućne adrese nije moguće. Lokacije za preuzimanje pogledajte OVDJE.

Preuzimanje nagrade je moguće do pet (5) dana nakon odabira trgovine u kojoj će dobitnik preuzeti nagradu. Kod preuzimanja nagrade dobitnik je obvezan potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom te potvrditi preuzimanje nagrade vlastitim potpisom.

Ako se dobitnici nagrade ne odazovu i preuzmu nagradu do 7. svibnja 2018. Nagrada će se uručiti prvom idućem natjecatelju prema odluci stručnog žirija. 

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od Organizatora. Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila. Sudjelovanje zaposlenika Biovega grupe u nagradnom Natječaju nije dopušteno. 

ČLANAK 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u Natječaju sudionik daje svoju izričitu privolu Organizatoru da prikuplja, obrađuje i upotrebljava njegove osobne podatke (ime, prezime, datum i godinu rođenja, adresu i ostale podatke s osobne iskaznice) za potrebe provedbe Natječaja. Isto se neće koristiti u druge svrhe.

ČLANAK 11: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Natječaja mjerodavan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

ČLANAK 12: PRESTANAK OBVEZA

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze priređivača Natječaja prema dobitniku u vezi s provedenim Natječajem. 

ČLANAK 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastanka okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o eventualnom prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene bio&bio Facebook stranice.

ČLANAK 14: IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog Natječaja u slučaju nastanka okolnosti iz članka 14. ovih Pravila, a o čemu će sudionici biti obaviješteni kako je to navedeno u istom članku 14.

ČLANAK 15: FACEBOOK DISCLAIMER

Organizator ističe da Facebook ni na koji način nije povezan i odgovoran za provedbu nagradnog Natječaja, da ne sponzorira, promovira, niti administrira nagradni Natječaj te da nije odgovoran za organizaciju i provođenje Natječaja u slučaju eventualnih sporova.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)