Kategorije

Pravila nagradnog natječaja

„Osvoji izlet na Zrno!“
 

Članak 1 
ORGANIZATOR 
Kreativni natječaj priređuje i organizira: BIOVEGA d.o.o., Majstorska ulica 1E, Zagreb, OIB:84586153335, u daljnjem tekstu: Organizator.  

 

Članak 2 
TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA KREATIVNOG NATJEČAJA 

Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Kreativni natječaj će početi 06.09.2023., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. 

Sponzor nagrade je Organizator. Kreativni natječaj završava 10.09.2023. u 23:59h. 
 

Članak 3 
PODRUČJE PROMOCIJE 

Promotivni materijali će biti dostupni na web stranici Organizatora. 
 

Članak 4 
NAGRADA KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR 

Kreativni natječaj ima ukupno 15 nagrada, a dodjeljuju se po završetku trajanja natječaja. 
Nagrada je: sudjelovanje na izletu na Zrno imanje i bio&bio poklon paket

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu. 
 

Članak 5 
PRAVO SUDJELOVANJA 

Pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) 
 

Članak 6 
KAKO SUDJELOVATI U KREATIVNOM NATJEČAJU 

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je napisati odgovor na pitanje "Koji Zrno proizvod ti je omiljen i zašto?" i poslati ga putem prijavnog obrasca na bio&bio web stranici (https://www.biobio.hr/osvoji-izlet-zrno/). 

U obzir će doći odgovori svih sudionika koji su u skladu s pravilima poslane do 10.09.2023. u 23:59h. 
 

Članak 7 
ODABIR DOBITNIKA 

Dobitnik nagrade (njih 15) će biti autor onog odgovora koji je u skladu s pravilima prijave. Dobitnik će biti proglašen 11.09.2023. . 

Dobitnike nagrade će izabrati stručni žiri prema principu kreativnosti. Stručni žiri, koji se sastoji od zaposlenika Biovega d.o.o. bira dobitnika Kreativnog natječaja na temelju kreativnosti prijave. 
 

Članak 8 
KAKO PREUZETI NAGRADU 

Dobitnik će bitio bjavljen na web stranici te će daljnja komunikacija biti nastavljena putem e-maila. Dobitnik je dužan, prilikom prijave, poslati svoju e-mail adresu i kontakt telefon za daljnje dogovore oko preuzimanja nagrade. 

Nagrada će biti realizirana 23.9.2023. Ako dobitnici nagrade ne preuzmu nagradu u dogovorenom roku gubi pravo na nagradu. 
 

Članak 9 
SUDIONICI U KREATIVNOM NATJEČAJU 

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila. 
 

Članak 10 
OBJAVA DOBITNIKA 

Sudjelovanjem u ovom kreativnom natječaju, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime bude objavljeno na web stranici www.biobio.hr. 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju dobitnik/dobitnica pristaje na fotografiranje te je suglasan/suglasna  da se ti materijali upotrijebe kao promo materijali koji će se koristiti na službenim bio&bio kanalima te pojavljivati u tiskanim i online medijima u svrhu promocije rođendanske bio&bio kampanje.
 

Članak 11 
MALODOBNI SUDIONICI U KREATIVNOM NATJEČAJU 

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u kreativnom natječaju. 
 

Članak 12 
POREZI 

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.
 

Članak 13: 
POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE 

Pogrešne ili nepotpuno ispunjeni uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju nevažeći su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila kreativnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u kreativnom natječaju tom sudioniku. 
 

Članak 14 
U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između Organizatora i sudionika kreativnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu. 
 

Članak 15 
MOGUĆNOST PREKIDA KREATIVNOG NATJEČAJA 

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu kreativnog natječaja biti obaviješteni putem službene web stranice Organizatora, www.biobio.hr. 
 

Članak 16 
IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA 

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni putem web stranice Organizatora, www.biobio.hr  

  

U Zagrebu, 05.09.2023. 

Organizator 
Biovega d.o.o. 

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel