Kategorije
Organski
O proizvodu

Holle prijelazna hrana od kozjeg mlijeka pogodna je za dojenčad od 6 mjeseci starosti na dalje. Idealna je za hranjenje putem bočice, ali i za pripremu Holle instant pahuljica od cjelovitih žitarica. Lako je probavljiva, bez dodanih šećera – sadrži prirodno prisutne šećere i mlijeko Demeter kvalitete. Nova formula sadrži dodatak DHA (Omega 3 nezasićene masne kiseline) te ne sadrži palmino ulje. Upotreba: od 6. mjeseca starosti na dalje kao dohrana uz majčino mlijeko ili kao samostalan mliječni obrok. Proizvod je prilagođen za posebne prehrambene potrebe za dojenčad stariju od 6 mjeseci. Proizvod je samo dio raznolike prehrane. Ne smije se koristiti kao nadomjestak za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života. Važne napomene: majčino mlijeko je najprirodnija i najkorisnija hrana za bebe - uključujući sve hranjive tvari i vitamine. Iz tog razloga Holle preporučuje dojenje. Dojenje je idealno za dijete. Osim toga, intenzivna veza između majke i djeteta tijekom dojenja potiče osjećaj sklada i udobnosti. Odluka o uvođenju dodatne prehrane, uključujući sve iznimke do dobi od 6 mjeseci, prihvaća se samo prema savjetu nutricionista, medicinskih i drugih stručnjaka, na temelju pojedinačnih posebnih potreba za rast i razvoj dojenčeta. Prije nego što se odlučite za korištenje ovog proizvoda konzultirajte svog liječnika ili druge stručnjake. Kako bi se spriječilo moguće kvarenje zubi, ne davati bočicu djetetu kao zamjenu za dudu varalicu ili utjehu. Obratite posebnu pozornost na higijenu zubi svog djeteta kako bi se izbjeglo njihovo oštećenje i/ili kvarenje.

Tablica nutritivnih vrijednosti
Energetska vrijednost
2141 kJ / 512 kcal
Masti
26.8 g
..od kojih zasićene masne kiseline
9.5 g
Ugljikohidrati
56.8 g
..od kojih šećeri
25.2 g
Bjelančevine
10.8 g
Sol
0.355 g
Posebni atributi
  • Organski
Sastojci
punomasno kozje MLIJEKO u prahu* 38,5%, maltodekstrin*, biljna ulja* (suncokretovo ulje*, repičino ulje*), LAKTOZA*, škrob*, kalcijev karbonat, kalcijev hidroksid, kalcijev citrat, ulje mikroalge C. Cohnil (sadrži DHA), L-cistin, željezov sulfat, magnezijev klorid, vitamin C, L-triptofan, L-tirozin, natrijev citrat, natrijev klorid, željezov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, pantotenska kiselina, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, folna kiselina, vitamin B2, manganov sulfat, kalijev jodat, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D3, biotin, vitamin B12. (*) ekološki uzgoj. Kozje mljieko prirodno sadrži A2 protein. Zemlja podrijetla: Austrija. Kodni broj i podrijetlo sirovine: otisnuto kod eko znaka. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja dobro zatvoriti vrećicu i kutiju i potrošiti u nutar 3 tjedna. Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na dnu kutije. Uobičajena priprema: 13,2 g Formule 2 + 90 ml prokuhane vode = 100 ml pripravka. 1 poravnata mjerica = 4,4 g. Uputa za uporabu: 1.) Prije uporabe sterilizirati bočicu i sisač u vrućoj vodi 3-5 minuta; 2.) Vodu prokuhati prema tablici i ohladiti na 50°C te pola količine vode uliti u bočicu. 3.) Prema propisanim količinama u tablici lagano napuniti mjericu i izravnati do ruba te dodati u vodu. 4.) Dobro promućkati. Dodati ostatak vode i još jednom dobro promućkati. Ohladiti na otprilike 37°C. Napomene: zbog djetetovog zdravlja slijedite točno sve upute. Pripremiti bočicu i sisač prema uputama. Držati se preporučene doze. Koristiti priloženu mjericu. Ne mijenjati omjere praha osim na liječnički savjet. Neispravna priprema ili pohrana može uzrokovati oboljenje djeteta. Uvijek pripremite svježi obrok za svoje dijete. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Ostale prosječne hranjiive vrijednosti na 100 g proizvoda: jednostruko nezasićene masne kiseline 13,0 g, višestruko nezasićene masne kiseline 4,4 g (linolna kiselina (omega-6) 3900 mg, alfa linolenska (omega-3) 400 mg, DHA 107 mg), laktoza 24,3 g

Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].

Prikaži cijeli opis Sakrij cijeli opis
Recenzije
5.00 Prosječna ocjena na temelju 3 mišljenja
Pošalji komentar
Preporuke 3
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Drugi su podijelili….
Monika Kekić Verificirani kupac 28.03.2023.
Odlicno prihvaceno od prvog dana.
Lucija Jaman Dunatov Verificirani kupac 13.12.2022.
Najbolje ikad.
NATAŠA ĆUPIĆ Verificirani kupac 15.09.2022.
Uvijek tačni,sve na vrijeme,kvalitetni proizvodi,sve najljepše!
Početna Kategorije Za bebe i djecu Hrana za dojenčad Prijelazna hrana za dojenčad od 6.mj. od kozjeg mlijeka
Kod: 7640161878235

400g Prijelazna hrana za dojenčad od 6.mj. od kozjeg mlijeka Hrana za dojenčad 30078

Cijena
15,89 €
15.89
U cijenu je uključen PDV (5%)
1kg = 39,73 €

bio&bio bodovi: 15

bioklub

Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove. 

Saznaj više

Proizvod je trenutno nedostupan

Upiši email kako bi te obavijestili kada proizvod postane ponovno dostupan za kupnju putem web-a.

Dostupnost u trgovinama (0)

Provjeri dostupnost proizvoda u trgovinama
Dostupnost u trgovinama
  • Zagreb Centar Cvjetni
  • Zagreb Ilica 70
  • Zagreb Radnička
  • Zagreb Robna kuća NAMA Kvatrić
  • Zagreb Martićeva 27
  • Zagreb City Center One West
  • Zagreb Centar Kaptol
  • Zagreb Avenue Mall
  • Zagreb City Center One East
  • Zagreb Arena centar
  • Zagreb Pakoštanska 19 (Jarun)
  • Zagreb Trakošćanska 7 (Trešnjevka)
  • Split City Center One
  • Split Mall of Split
  • Split R. Boškovića bb
  • Zadar Ante Starčevića 5A (Jazine)
  • Rijeka Ivana Zajca 24
  • Osijek Trg Ante Starčevića 3
  • Pula Fontička ulica 4
  • Varaždin Trg slobode 1
  • Dubrovnik Vukovarska 36
Redovna dostava

Robu dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske i Slovenije.

Hrvatska Dostavna služba DPD

narudžbe do 50 €

4 €

narudžbe iznad 50 €

Besplatna

Slovenija Dostavna služba DPD
sve narudžbe 8 € kn

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD robu šaljemo putem HP-a.

Provjerite raspored dostave u manja mjesta u koja se ne dostavlja svakodnevno.

Za ostale informacije i dodatne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na e-mail [email protected] radnim danom od 8 do 16 sati.

 

 

 

 

Brza dostava

Brzom dostavom možete naručiti svježi kruh, eko voće i povrće te kompletan bio&bio asortiman uključujući proizvode iz hladnjaka i zamrzivača.
* U Zagrebu brzo dostavljamo od ponedjeljka do petka. Nedjeljom i blagadnima ne dostavljamo.

Brza zagrebačka dostava

Zona 1: Grad Zagreb
10000, 10010, 10020, 10040, 10090, 10110
narudžbe do 50 € 5 €

narudžbe iznad 50 €

Besplatna

Zona 2: Sesvete, Lučko, Ivanja Reka, Hrvatski Leskovac, Brezovica

10250, 10251, 10257, 10360, 10373

narudžbe do 50 €

7 €

narudžbe iznad 50 €

3 €

Zona 3: Zaprešić, Samobor, Velika Gorica

10290, 10410, 10430

narudžbe do 50 €

10 €

narudžbe iznad 50 €

6 €

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)