Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

bio&bio

bio&bio je prva robna marka u kompostabilnoj ambalaži 

Više od 115 proizvoda bio&bio robne marke su u 100% kompostabilnoj ambalaži od celuloznih vlakana i to uključujući naljepnicu pa ih nakon korištenja možeš baciti u kante za bio otpad. Prepoznat ćeš ih po prozirnoj, šuškavoj ambalaži s istaknutom oznakom "100% kompostabilna folija".

Na taj smo način tijekom godinu dana Planet poštedjeli 1000 kg plastike! Nastavljamo i dalje s pronalaženjem ekologičnih i održivih rješenja, a tebi hvala što si dio pozitivnih promjena. Pročitaj više. 

Sve što vam je potrebno za svakodnevno spravljanje zdravih, cjelovitih i uravnoteženih obroka možete pronaći pod prepoznatljivom zelenom kućnom markom bio&bio. Princip po kojem odabiremo koji će proizvod iz kategorije žitarica, mahunarki, sjemenki, orašida i suhog voća biti uvršten u ponudu naše kućne marke, vrlo je jednostavan – postoji li domaći proizvođač koji zadovoljava najviše zahtjeve ekološke kvalitete kao i dostatne količine za opskrbu svih naših trgovina tj. potreba naših kupaca, pojavit će se u bio&bio kućnoj marki s oznakom "100% domaće".

Alternativno, dobavljat ćemo samo najkvalitetnije inozemne proizvode na kojima se provode striktne kontrole organske kvalitete i za koje postoje svi valjani certifikati. Kako bi svojim kupcima dodatno osigurali lakše snalaženje i posebno obradovali ljubitelje sirove hrane, istaknuli smo i oznaku "100% raw food" na svim proizvodima koji nisu bili podvrgnuti temperaturnoj obradi višoj od 40°C.

 

Pronađeno 168 proizvod/a
Filtriranje

1 2 3 4 5 8 9

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)