Filtriranje
Kategorije

MARIČIN SOK (4)

Kategorije proizvoda
Filtriranje
Sortiraj:

Priča o Maričinom soku započinje 2000. godine kada je obitelj naslijedila poljoprivredno zemljište u slavonskom selu Niza. Tada su na OPG-u Jug zasađeni prvi voćnjaci.

Svijest o utjecaju na okoliš i zdravoj hrani već godinama je bujala u Hrvatskoj, potražnja za hranom lišenom kemijskog tretiranja pesticidima i herbicidima već tada je stalno rasla, a ovo selo u istočnoj Slavoniji nudilo je sve što je bilo potrebno za ekološku proizvodnju.

Danas OPG Jug obuhvaća nekoliko hektara pod stablima ekoloških jabuka, ali i šljiva, marelica, krušaka, višanja, kupina.. U preradi sokova ne koriste se konzervansi ni šećer i ne dodaje se voda.

Ukoliko ste zaljubljenik u domaće voćne okuse, svakako isprobajte Maričine ekološke sokove!

Ekološka poljoprivreda je naš doprinos generacijama koje dolaze poslije nas. Kroz nju štitimo njihovo pravo na sačuvan okoliš, njihovo pravo na nezagađenu pitku vodu, njihovo pravo na život dostojan čovjeka.

Prikaži cijeli opis

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)