Filtriranje
Kategorije

PRIMAVERA (152)

Kategorije proizvoda
Filtriranje
Sortiraj:

1 2 3 4 5 6 7 8

Primavera je njemačka tvrtka koja preko 30 godina proizvodi vrhunska terapeutska eterična i bazna ulja te prirodnu i organsku kozmetiku. Osim što brine o kvaliteti sirovina, Primavera postavlja i visoke zahtjeve glede kvalitete i čistoće svih proizvoda, a posebnu pažnju posvećuje očuvanju održivog uzgoja i proizvodnje. Sva ulja su 100% čista i prirodna, iz biljaka se izdvajaju destilacijom vodenom parom, hladnim prešanjem ili ekstrakcijom organskim otapalom. Sva ulja nose certifikat za prirodnu kozmetiku NATRUE. Ovo jedinstveno mirisno blago, ispunjeno prirodnom iscjeljujućom snagom biljaka, proizvodi se uz posebnu pažnju i poštivanje prirode, a njihovim korištenjem sačuvat ćete vaše zdravlje i vitalnost te stvoriti ravnotežu između uma, duha i tijela.

Primavera je osvojila najveću međunarodno priznatu europsku nagradu za održivost i bioraznolikost - German Sustainability Award 2022, a nagrađeni su jer: uzgajaju više od 103.000 ljekovitih biljaka, 57 životinja te 171 biljnu vrstu (među kojima je i 14 ugroženih), njihovi biljni resursi za proizvode su iz organskog uzgoja ili održive divlje berbe, njeguju kvalitetne fair-trade odnose s dobavljačima i poljoprivrednicima diljem svijeta, prakticiraju klimatski neutralnu proizvodnju, ambalaža je izrađena od 75% recikliranog materijala te neprestano rade ne edukaciji.

Prikaži cijeli opis

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)