Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

SOJADE

Renomirani francuski brand Sojade nudi velik izbor pića, deserte i ukusnih probiotičkih fermentiranih proizvoda od soje, uspješno kombinirajući gurmanski užitak i zdravu prehranu. Sojade proizvodi bogati su biljnim bjelančevinama, lako su probavljivi i ne sadrže gluten i laktozu. Brižno upravljanje kvalitetom i proizvodnim procesom, partnerstvo s dobavljačima sirovine kao i rigorozne kontrole, jamče da Sojade proizvodi ne sadrže GMO sastojke. Sojade napitci na bazi soje i na bazi riže proizvedeni su isključivo s prirodnom mineralnom vodom koja se crpi na dubini od 100m, direktno ispod proizvodnog pogona. Proizvodi iz asortimana “Sojade rice” ne sadrže laktozu i proizvedeni su od 100% organske europske riže. 

Sojade od samih početaka posluje prema načelima društvene odgovornosti i održivosti, za što je kao jedina francuska prehrambena tvrtka certificirana prema standardima ISO 26 000. Sa svojom predanošću za pozitivnim utjecajem na okoliš nastavlja uklanjanjem plastičnih poklopaca sa svojih velikih pakiranja i time smanjio 40% plastike iz ambalaže, odnosno uklonio otpad od 60 tona plastike godišnje.

Pronađeno 45 proizvod/a
Filtriranje

1 2

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)