Filtriranje
Kategorije
Kategorije proizvoda
Filtriranje
Sortiraj:

Za osobe koje podnose laktozu, mlijeko može imati blagotvoran učinak na organizam i to posebno kozje koje je lako probavljivo, no samo ako je kemijski netretirano i ukoliko su se striktno slijedili organski kriteriji proizvodnje. 

Kozji ili kravlji mliječni proizvodi koji imaju ekološki certifikat jedini jamče kvalitetu i sigurnost s obzirom na to da prilikom proizvodnje mora biti ispunjeno nekoliko važnih uvjeta:

  • U hranu kojom se hrane koze ili krave ne smiju se dodavati štetni pesticidi ili umjetna gnojiva. 
  • Zabranjeno je dodavati hormone rasta (bovine growth hormone) kako bi se povećala proizvodnja mlijeka, a nisu dozvoljena niti zračenja kao niti genske mutacije.
  • Ne smiju se koristiti antibiotici, no ako se ipak daju, tretirana koza ili krava se ne smije vratiti u stado barem godinu dana, sve dok svi tragovi antibiotika ne budu potpuno uklonjeni iz njezinog organizma.
  • Krave i koze trebaju imati mogućnost ispaše tijekom cijelog dana, dakle to se ne smije ograničiti na samo nekoliko sati dnevno.

Istražite našu ponudu organskog mlijeka. 

Prikaži cijeli opis

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)