Okusi i mirisi začina, bez sumnje pojačavaju gurmanski užitak. Ali to nije njihova jedina svrha. Žarke boje začina, znak su velikog antioksidativnog potencijala. Ajurvedski liječnici još od davnina koriste svojstva začina kao što su đumbir, kurkuma i kajenski papar za prirodno dovođenje organizma u ravnotežu. No da bi začini imali terapijsku funkciju, moraju biti ekološki kako bi njihova svojstva bila maksimalno očuvana.
Prijavi se na naš newsletter i ostvari 10% popusta na svoju web shop narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)