Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246 01 2300 181
Pon - Pet od 8 do 16h

Raspored dostave

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske i Slovenije. 

TROŠAK DOSTAVE

Republika Hrvatska:

  • vrijednost narudžbe do 199 kn - 24,90 kn
  • vrijednost narudžbe iznad 199 kn - BESPLATNA dostava

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Hrvatske.

Slovenija:

  • cijena dostave za Sloveniju od 1.1.2020. iznosi 129,00 kn

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 12 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD robu šaljemo putem HP-a.

Raspored dostave na otoke 

BRAČ: utorak, četvrtak i subota
CRES-LOŠINJ: ponedjeljak i četvrtak
DUGI OTOK: subota* 
HVAR: utorak, četvrtak i subota
KORČULA: utorak, četvrtak i subota**
KRK: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak
LASTOVO: subota*
MURTER: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak
PAG: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak
PELJEŠAC: ponedjeljak, srijeda i petak
RAB: utorak i petak
ŠOLTA: subota*
UGLJAN-PAŠMAN: ponedjeljak
VIS: subota

Napomena:

- Pakete je potrebno predati za dostavu dva radna dana prije dana navedene dostave na otok koji nije povezan mostom.
- * Na Lastovo, Šoltu i Dugi Otok paketi se dostavljaju dva puta mjesečno, svake prve i treće subote u mjesecu, odnosno ovisno o količini paketa.
- DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene "Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta" bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile. 

Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o.

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na besplatni bio&bio info telefon 0800 246 246 radnim danom 8-16 sati.

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)