Recepti

Svaki ćemo vas tjedan inspirirati novim idejama za kuhanje, pečenje, šejkanje i blendanje. Eksperimentirajte sa zanimljivim kombinacijama cjelovitih i ukusnih organskih namirnica i otkrivajte nove okuse. Recepte za nas piše bio&bio ekipa jer među njima ima mnogo strastvenih kuhara i kreatora inovativnih recepata. Osim njihovih recepata inspirirat će vas recepti domaćih i svjetski priznatih stručnjaka za prirodnu prehranu. U slast!

Jednostavna priprema | 45 min min

Varivo s azuki grahom

Azuki grah idealna je zimska mahunarka od koje možeš raditi variva, kreme ili napitke. Probaj ovo zagrijavajuće varivo.
Pročitaj recept

Vrlo jednostavna priprema | 5 min

Brzi avokado kanapei

Za tvoja blagdanska druženja predlažemo kanapee gotove u 5 minuta. Kombiniraj različite namaze i podloge!
Pročitaj recept

Vrlo jednostavna priprema | 5 min

Eliksir za pamćenje

Brzo i jednostavno u kućnoj radinosti složi eliksir za pamćenje, jer ginko i đumbir odlična su kombinacija za bolju koncentraciju i pamćenje. 
Pročitaj recept

Jednostavna priprema | 60 min

Čokoladni brownies s bundevom

Čokoladi malo tko može odoljeti, a posebice kad je pripremljena od cjelovitih i veganskih namirnica. Dijelimo s vama odličan recept za zdrave čokoladne kolače iz kuharice Čokolada, Maje Kefeček.
Pročitaj recept

Vrlo jednostavna priprema | 15 min

Čaj za iscjeljenje štitnjače

Čaj je prekrasan način da unesete malo tišine u svoj prezaposleni dan. Ovaj iscjeljujući čaj jednako će dobro utjecati na vaš duh, kao i na vašu štitnjaču te na ostatak tijela. Dok ga pijete, odvojite trenutak za stanku i umirite svoje srce i um.
Pročitaj recept

Jednostavna priprema | 45 min

Gazov superzeleni gazpacho

Vibrantnih, odvažnih, osvježavajućih i paprenih okusa, ovo je jedna od najjednostavnijih ljetnih juha, ali ju je važno dobro začiniti, naglašava Gaz Oakley autor kuharice 'Vegan 100 posto' iz koje prenosimo recept. Kockice leda s ružinim laticama dat će ovom gazpachu novu razinu i zaista impresionirati vaše goste. Jako ih je jednostavno napraviti, a predivno izgledaju i dodaju divnu cvjetnu notu.
Pročitaj recept

Jednostavna priprema | 30 min

Slasni vruće hladni doživljaj

Svi smo se mi prilikom biranja deserta suočili s dilemom između tople slastice i hladnog osvježenja. Zar ne bi onda bilo fantastično kada bismo oboje dobili na istom tanjuru? Od danas nadalje sami ćete moći stvoriti slasni vruće hladni doživljaj.
Pročitaj recept

1 2 3 4 5 13 14