Što je jesen (i zima) bez toplih, gustih jela s grahom? Probajte ovaj recept koji se idealno slaže s jednim od finih kruhova eko imanja Zrno kao što je npr. seoski s lukom.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:15.10.2013
Bijeli grah namočite preko noći pa ga skuhajte s kombu algom „šok-metodom“. Na ulju ispirjajte češnjak, dodajte mrkvu i bijeli dio poriluka. Kratko propirjajte. U posudu za pečenje stavite kuhani grah, povrće, pesto, limunovu koricu,vodu od kuhanja graha i sol. Stavite peći na 180° stupnjeva 15-20 minuta.
Prije posluživanja izvadite limunovu koricu, dodajte zeleni dio poriluka i promiješajte. Poslužite dok je toplo uz omiljenu vrstu beskvasnog kruha s eko imanja Zrno (npr. kayu ili seoski kruh).
Uživajte i javite nam dojmove :)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 i 1/2 šalica velikog bijelog graha
1 poriluk, narezan na tanke dijagonalne trakice
1 mrkva, narezana na kockice
2 žličice pesta od eko rajčice
1/2 žličice soli
korica pola limuna
češnjak po želji
2 žlice maslinovog ulja
voda od kuhanja graha
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar