Što je jesen (i zima) bez toplih, gustih jela s grahom? Probajte ovaj recept koji se idealno slaže s jednim od finih kruhova eko imanja Zrno kao što je npr. seoski s lukom.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:15.10.2013
Bijeli grah namočite preko noći pa ga skuhajte s kombu algom „šok-metodom“.
Na ulju ispirjajte češnjak, dodajte mrkvu i bijeli dio poriluka. Kratko propirjajte.
U posudu za pečenje stavite kuhani grah, povrće, pesto, limunovu koricu,vodu od kuhanja graha i sol.
Stavite peći na 180° stupnjeva 15-20 minuta.
Prije posluživanja izvadite limunovu koricu, dodajte zeleni dio poriluka i promiješajte. Poslužite dok je toplo uz omiljenu vrstu beskvasnog kruha s eko imanja Zrno (npr. kayu ili seoski kruh).
Uživajte i javite nam dojmove :)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar