Kategorije
Početna Recepti Bezglutenski muffini s cimetom i jabukama
Tanja Šimić

Bezglutenski muffini s cimetom i jabukama

Probajte ovaj predobar recept za muffine s cimetom, jabukama i chia sjemenkama koje će voljeti i djeca.

35min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 02.04.2014
  1. Promiješaj zasebno suhe sastojke, pa zasebno vlažne te ih onda sve zajedno lagano promiješaj.
  2. Koristi pola mahune vanilije – odreži mahunu na pola te je uzdužno razreži i sastružite sjemenke.
  3. Jabuku oguli i naribaj.
  4. Grožđice namoči 10 minuta u toploj vodi kako bi bile mekše.
  5. Papirnate ili silikonske košarice za pečenje muffina napuni do vrha jer se ne dižu previše.
  6. Peci na 180 °C otprilike 30 minuta.
  7. Kada ih izvadiš iz pećnice, ostavi ih da se malo ohlade i ukrasi po želji.
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)