Postupak pripreme:
- Pripremite kalup za tart veličine 26-28cm.
- Za koru u multipraktiku sameljite indijske oraščiće, dodajte kokos te ulje i agava sirup. Kad se smjesa poveže u ljepljivu masu prebacite istu u kalup i oblikujte koru tarta.
- Za kremu operite i dobro ocjedite indijske oraščiće te zajedno sa svim ostalim sastojcima izblendajte u glatku kremu. Gotovu kremu izlijte na koru i ostavite hladiti 12 sati.
- Pripremite preljev i prije posluživanja svaku šnitu prelijte količinom po želji.
- Tart čuvajte u hladnjaku zaštićen od isušivanja do tjedan dana.
Sastojci za koru:
- 3 šalice indijskih oraščića
- 1 šalica ribanog kokosa
- 2 žlice kokosovog ulja
- 3 žlice agava sirupa
Sastojci za kremu:
- 2 šalice indijskih oraščića (namočenih 2+ sata)
- 1 konzerva kokosovog mlijeka
- ½ šalica kokosovog ulja
- ½ šalice agava sirupa
- ½ šalice vode
- 1 žličica burbon vanilije
- ¼ šalice limunovog soka
- korica limuna
Sastojci za preljev od malina:
- 200g smrznutih malina
- 1 dcl vode
- 1/4 žličice soli
- 1/2 žličice vanilije burbon u prahu
- 2 žlice agavinog sirupa
- 2 žličice aru praha + malo vode
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar