Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Brownie štangice
Marina Brekalo

Brownie štangice

Isprobaj recept za sirove brownie štangice s orašastim plodovima, sjemenkama i kremom od aromatičnog rogača, prema receptu bio&bio ambasadorice i kraljice raw slastica, Marine Brekalo.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 07.09.2021
  1. Pripremi kalup veličine 28 x 9 cm. Namasti ga i obloži papirom za pečenje.
  2. U multipraktiku usitni orahe, lješnjake i sezam, potom dodaj rogač i bourbon vaniliju te još kratko blendaj dok ne dobiješ teksturu brašna.
  3. Usitnjenim orašastim plodovima i sjemenkama dodaj datulje, tahini, tamari, mentu, sok i koricu limete te blendaj dok se sve ne poveže u jednoličnu smjesu.
  4. Smjesu zatim ravnomjerno rasporedi u kalup i odloži sa strane dok pripremiš kremu.
  5. Kokosovo ulje rastopi u lončiću te dodaj javorov sirup i rogač u prahu. Pjenjačom miješaj kako bi se grudice rogača usitnile. 
  6. U lončić zatim dodaj bourbon vaniliju, tamari i biljni napitak od badema te dobro izmiješaj kako bi krema bila glatka i bez grudica.
  7. Kremu prelij preko biskvita i ostavi hladiti preko noći.
  8. Prije serviranja kolač izvadi iz kalupa i reži na prutiće.
  9. Po želji dekoriraj matcha prahom, koricom limete i/ili listićima mente.

Kolač čuvaj u hladnjaku u zatvorenoj posudi 10 tak dana.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci za biskvit:


Sastojci za kremu:

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)