Datum objave:
04.08.2014
- Skuhajte puding od čokolade: izdvojite dio hladnog sojinog ili zobenog mlijeka i pomiješajte s pudingom u prahu, ostatak mlijeka zasladite agavinim sirupom i pustite da uzavre. Skinite s vatre i umiješajte razmućeni prah. Vratite na vatru na par minuta, neprestano miješajući.
- Kad je puding skuhan, maknite ga s vatre i odmah umiješajte cijeli Chocoreale namaz i dobit ćete odličnu čokoladnu kremu.
- Na dno kalupa za tortu (ja koristim onaj bez dna), poslažite kekse koje ste na nekoliko sekundi umočili u biljno mlijeko. Izlijte dio čokoladne smjese, a zatim opet poslažite red keksa (namočenih u mlijeku) i završite čoko kremom (otprilike tri reda keksa, tri sloja kreme). Ostavite da se krema ohladi i stisne nekoliko sati te skinite obruč kalupa za tortu.
- Smiksajte šlag s 2-3 vrećice vanilin šećera Rapunzel. Stavite ga u štrcaljku za šlag i ukrasite tortu, a na vrh stavite naribanu čokoladu ili po želji.
- Uživajte!
- 1 pakiranje biskvita s pirom Molenartje (može i pšenični)
Čokoladna krema:
- 2 vrećice pudinga od kakaa Rapunzel
- 4 žlice sirupa od agave
- 1 l sojinog mlijeka Sojade natural (ili zobenog Oatly, može i čokoladno)
- 1 pakiranje namaza s lješnjacima (može i Carobella)
Za ukrašavanje:
- 1 pakiranje bio šlaga
- Vanilin šećer
- Naribana čokolada
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar