Skuhajte puding od čokolade: izdvojite dio hladnog sojinog ili zobenog mlijeka i pomiješajte s pudingom u prahu, ostatak mlijeka zasladite agavinim sirupom i pustite da uzavre. Skinite s vatre i umiješajte razmućeni prah. Vratite na vatru na par minuta, neprestano miješajući.
Kad je puding skuhan, maknite ga s vatre i odmah umiješajte cijeli Chocoreale namaz i dobit ćete odličnu čokoladnu kremu.
Na dno kalupa za tortu (ja koristim onaj bez dna), poslažite kekse koje ste na nekoliko sekundi umočili u biljno mlijeko. Izlijte dio čokoladne smjese, a zatim opet poslažite red keksa (namočenih u mlijeku) i završite čoko kremom (otprilike tri reda keksa, tri sloja kreme). Ostavite da se krema ohladi i stisne nekoliko sati te skinite obruč kalupa za tortu.
Smiksajte šlag s 2-3 vrećice vanilin šećera Rapunzel. Stavite ga u štrcaljku za šlag i ukrasite tortu, a na vrh stavite naribanu čokoladu ili po želji. Uživajte!
1 pakiranje biskvita s pirom Molenartje (može i pšenični)
Čokoladna krema:
2 vrećice pudinga od kakaa Rapunzel
4 žlice sirupa od agave
1 l sojinog mlijeka Sojade natural (ili zobenog Oatly, može i čokoladno)
1 pakiranje namaza Chocoreale s lješnjacima (može i Carobella)
Za ukrašavanje:
1 pakiranje bio šlaga
Vanilin šećer Rapunzel
Naribana čokolada
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar