Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Brza čoko torta Leona

Brza čoko torta Leona

Skuhajte puding  od čokolade: izdvojite dio hladnog sojinog ili zobenog mlijeka i pomiješajte s pudingom u prahu, ostatak mlijeka zasladite agavinim sirupom i pustite da uzavre. Skinite s vatre i umiješajte razmućeni prah. Vratite na vatru na par minuta,  neprestano miješajući.

Kad je puding skuhan, maknite ga s vatre i odmah umiješajte cijeli Chocoreale namaz i dobit ćete odličnu čokoladnu kremu.

Na dno kalupa za tortu  (ja koristim onaj bez dna), poslažite kekse koje ste na nekoliko sekundi umočili u biljno mlijeko. Izlijte dio čokoladne smjese, a zatim opet poslažite red keksa (namočenih u mlijeku) i završite čoko kremom (otprilike tri reda keksa, tri sloja kreme). Ostavite da se krema ohladi i stisne nekoliko sati te skinite obruč kalupa za tortu.

Smiksajte  šlag s  2-3 vrećice vanilin šećera Rapunzel. Stavite ga u štrcaljku za šlag i ukrasite tortu, a na vrh stavite naribanu čokoladu ili po želji. Uživajte!

Vrijeme pripreme 30 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 12 sastojaka

1 pakiranje biskvita s pirom Molenartje (može i pšenični)

Čokoladna krema:
2 vrećice pudinga od kakaa Rapunzel
4 žlice sirupa od agave
1 l sojinog mlijeka Sojade natural (ili zobenog Oatly, može i čokoladno)
1 pakiranje namaza  Chocoreale s lješnjacima (može i Carobella)

Za ukrašavanje:
1 pakiranje bio šlaga
Vanilin šećer Rapunzel
Naribana čokolada

Na vrh