Probajte ovu jednostavnu i okrepljujuću juhu gotovu u tren. Djelovat će blagotvorno na probavni sustav i zagrijati vas iznutra.
20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:01.01.2014
Ispržite sezam pa ga, dok je još vruć, izmeljite u suribachiju (mužaru) u pastu. Zagrijte temeljac da prokuha pa dodajte tofu koji ste rukama usitnili u grudice. Izvadite malo prokuhanog temeljca pa u njemu razmutite miso i vratite natrag u juhu. Dodajte samljeveni sezam i ostavite poklopljeno 3 – 4 minute na laganoj vatri. Ukrasite mladim lukom.
U slast!
Preuzeto iz Planetopijine kuharice ZIMA, autorice Jadranke Boban Pejić.
Fotografija: Dag Oršić
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
100 g sezama
6 šalica temeljca
300 g tofua
2 žlice hatcho misa
2 žlice bijelog misa
2 mlada luka
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar