Ako vam je ponestalo ideja za jela s bundevom, probajte ukusnu i hranjivu bundevu u tempuri.
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:17.12.2014
Dok traje sezona bundeva, šteta bi bilo propustiti fino jelo za zimske dane. Postupak je vrlo jednostavan i važno je da voda za tempura smjesu bude što hladnija, najbolje ledena.
Pomiješajte sve sastojke za tempura smjesu.
Narežite bundevu na tanke ploškice, umočite u tempura smjesu i pržite na dubokom ulju. Naravno, možete koristiti i drugo povrće po želji.
Poslužite uz prethodno pomiješani umak za tempuru.
Uživajte!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar