Ako vam je ponestalo ideja za jela s bundevom, probajte ukusnu i hranjivu bundevu u tempuri.
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:17.12.2014
Dok traje sezona bundeva, šteta bi bilo propustiti fino jelo za zimske dane. Postupak je vrlo jednostavan i važno je da voda za tempura smjesu bude što hladnija, najbolje ledena. Pomiješajte sve sastojke za tempura smjesu. Narežite bundevu na tanke ploškice, umočite u tempura smjesu i pržite na dubokom ulju. Naravno, možete koristiti i drugo povrće po želji. Poslužite uz prethodno pomiješani umak za tempuru. Uživajte!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Za tempura smjesu
1 šalica brašna tip 850
1 - 1 i 1/4 šalice hladne vode
1/3 čajne žlice morske soli
Umak za tempuru
1 šalica vode
1 i 1/2 jušna žlica shoyua
1 jušna žlica mirina
1/4 šalice naribanog daikona ili crvene rotkvice
1 čajna žlica soka đumbira
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar