Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Bundeva u tempuri

Bundeva u tempuri

Dok traje sezona bundeva, šteta bi bilo propustiti fino jelo za zimske dane. Postupak je vrlo jednostavan i važno je da voda za tempura smjesu bude što hladnija, najbolje ledena. Pomiješajte sve sastojke za tempura smjesu. Narežite bundevu na tanke ploškice, umočite u tempura smjesu i pržite na dubokom ulju. Naravno, možete koristiti i drugo povrće po želji. Poslužite uz prethodno pomiješani umak za tempuru. Uživajte!

 

Vrijeme pripreme 20 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 7 sastojaka

 

Za tempura smjesu

1 šalica brašna tip 850

1 - 1  i 1/4 šalice hladne vode

1/3 čajne žlice morske soli
 

Umak za tempuru

1 šalica vode

1 i 1/2 jušna žlica shoyua

1 jušna žlica mirina

1/4 šalice naribanog daikona ili crvene rotkvice

1 čajna žlica soka đumbira

Na vrh