Kategorije
Početna Recepti Bundeva u tempuri
bio&bio tim

Bundeva u tempuri

Ako vam je ponestalo ideja za jela s bundevom, probajte ukusnu i hranjivu bundevu u tempuri. 

20min
Jednostavna priprema
Datum objave: 17.12.2014

Dok traje sezona bundeva, šteta bi bilo propustiti fino jelo za zimske dane. Postupak je vrlo jednostavan i važno je da voda za tempura smjesu bude što hladnija, najbolje ledena. Pomiješajte sve sastojke za tempura smjesu. Narežite bundevu na tanke ploškice, umočite u tempura smjesu i pržite na dubokom ulju. Naravno, možete koristiti i drugo povrće po želji. Poslužite uz prethodno pomiješani umak za tempuru. Uživajte!

 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

 

Za tempura smjesu

1 šalica brašna tip 850

1 - 1  i 1/4 šalice hladne vode

1/3 čajne žlice morske soli
 

Umak za tempuru

1 šalica vode

1 i 1/2 jušna žlica shoyua

1 jušna žlica mirina

1/4 šalice naribanog daikona ili crvene rotkvice

1 čajna žlica soka đumbira

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)