Amaizin nam donosi recept za bezmesnu verziju poznatog jela chili con carne. Upoznajte kruhovac!
40min
Jednostavna priprema
Datum objave:01.04.2020
U loncu pomiješaj limenku graha u čili umaku s 50 ml passate od rajčice i zagrij. Umak mora biti dovoljno vlažan da omekša kruhovac, ali ne pre vlažan.
Ocijedi kruhovac i dodajte ga u pripremljeni umak s grahom. Nakon toga dodaj shoyu, javorov sirup, aceto, sok i koricu limete ili limuna.
Neka se kuha na laganoj vatri 15-20 minuta, dok kruhovac ne omekša. Tada ga usitni na manje komadiće vilicom.
Servirajte u zdjelici sa svježim korijanderom i tortilla čipsom.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar