Datum objave:
01.04.2020
Priprema
U loncu pomiješajte limenku graha u čili umaku s 50ml passate od rajčice i zagrijte. Umak mora biti dovoljno vlažan da omekša kruhovac, ali ne pre vlažan.
Ocijedite kruhovac i dodajte ga u pripremljeni umak s grahom. Nakon toga dodajte shoyu, javorov sirup, aceto i sok i koricu limete (limuna).
Neka se kuha na laganoj vatri 15-20 minuta, dok kruhovac ne omekša. Tada ga usitnite na manje komadiće vilicom.
Servirajte u zdjelici sa svježim korijanderom i tortilla čipsom.
- 1 limenka Amaizin crvenog graha u čili umaku
- 1/2 limenke Amaizin kruhovca
- 50 ml La BIO IDEA passate
- 1 žlica shoyu ili tamari umaka
- 1 žlica javorovog sirupa
- sok i korica od polovice limete ili limuna
- 1 čajna žličica umaka aceto balsamico
- 1 žlica nasjeckanog, svježeg korijandra
- 1 kukuruzni tortilla čips
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!