2000400
Datum objave:
01.04.2020
- U loncu pomiješaj limenku graha u čili umaku s 50 ml passate od rajčice i zagrij. Umak mora biti dovoljno vlažan da omekša kruhovac, ali ne pre vlažan.
- Ocijedi kruhovac i dodajte ga u pripremljeni umak s grahom. Nakon toga dodaj shoyu, javorov sirup, aceto, sok i koricu limete ili limuna.
- Neka se kuha na laganoj vatri 15-20 minuta, dok kruhovac ne omekša. Tada ga usitni na manje komadiće vilicom.
- Servirajte u zdjelici sa svježim korijanderom i tortilla čipsom.
- 1 limenka Amaizin crvenog graha u čili umaku
- 1/2 limenke Amaizin kruhovca
- 50 ml La BIO IDEA passate
- 1 žlica shoyu ili tamari umaka
- 1 žlica javorovog sirupa
- sok i korica od polovice limete ili limuna
- 1 čajna žličica umaka aceto balsamico
- 1 žlica nasjeckanog, svježeg korijandra
- 1 kukuruzni tortilla čips
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!