Vidi kako rastjerati zimski blues i potaknuti detox uz cjelovitu, šarenu vegansku salatu s kvinojom i azuki grahom prema receptu bio&bio ambasadorice Anite Matić Delić!
35min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:18.01.2022
Kvinoju operi, stavi u lonac i prelij vodom. Kad voda zakuha smanji temperaturu i kuhaj otprilike 25 minuta. Kuhanu kvinoju premjesti u posudu i pusti da se ohladi.
Bademe peci 12 do 14 minuta u pećnici zagrijanoj na 160 °C
Sezam operi i tostiraj na suhoj tavi.
Mrkvu i čičoku oguli i naribaj ili nareži na trakice. Zelenu salatu operi, a dimljeni tofu nareži na kockice.
Kad se kvinoja ohladi u posudu dodaj ostale sastojke. Začini maslinovim uljem, acetom i shoyu umakom pa dobro promiješaj.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar