Datum objave:
18.01.2022
- Kvinoju operi, stavi u lonac i prelij vodom. Kad voda zakuha smanji temperaturu i kuhaj otprilike 25 minuta. Kuhanu kvinoju premjesti u posudu i pusti da se ohladi.
- Bademe peci 12 do 14 minuta u pećnici zagrijanoj na 160 stupnjeva.
- Sezam operi i tostiraj na suhoj tavi.
- Mrkvu i čičoku oguli i naribaj ili nareži na trakice. Zelenu salatu operi, a dimljeni tofu nareži na kockice.
- Kad se kvinoja ohladi u posudu dodaj ostale sastojke. Začini maslinovim uljem, acetom i shoyu umakom pa dobro promiješaj.
Kako #glumicapakuha priprema ovu zdravu i ukusnu salata pogledaj na Instagram Live bio&bio doživljaju!
- 1/2 šalice kvinoje (+ 1 šalica vode)
- 1 šalica kuhanog azuki graha ili 1 konzerva azuki graha
- 100 g dimljenog tofua s bosiljkom
- 1/2 šalice tostiranih badema
- 3-4 žlice tostiranog sezama
- 1 mrkva
- 1-2 čičoke
- šaka suhih brusnica
- svježa salata po želji
- šaka svježeg bosiljka
- maslinovo ulje
- aceto balsamico
- 1-2 žlice shoyu ili tamari umaka
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar