Kategorije
Početna Recepti Čoko raw srca
Marina Brekalo

Čoko raw srca

Sirovo tijesto od orašida punjeno kremom od kakaa i lješnjaka s hrskavim čokoladnim preljevom. Mljac :) Hvala bio&bio ambasadorici Martini Brekalo na receptu!

30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 14.02.2023
  1. Lješnjake i bademe usitni u multipraktiku, dodaj kakao, sol i bourbon vaniliju.
  2. Dodaj datulje i nastavi blendati.
  3. Rastopi kakao maslac i dodaj ga smjesi zajedno s javorovim sirupom. Nastavi blendati dok se sve ne poveže u jednoličnu masu.
  4. Smjesu razvaljaj pomoću valjka za tijesto te kalupom za kekse oblikuj srca. Postupak ponavljaj dok ne potrošiš cijelu količinu tijesta.
  5. Na svako drugo srce stavi namaz i pažljivo poklopi drugim srcem.
  6. Koristeći se malom vilicom nježno pritisni rubove srca, kako bi se povezali, a nadjev ostao u sredini.
  7. Čoko srca prelij rastopljenom čokoladom. Pospi ih borovnicom ili jagodom u prahu pa stavi u hladnjak
  8. Nakon sat/dva keksi su spremni za posluživanje.

Klikni i pogledaj Instagram Live bio&bio doživljaj u kojem nam je Marina pokazala kako brzo i jednostavno napraviti ova slatka srca. 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci:

 

Nadjev:

 

Preljev:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)