Datum objave:
14.02.2023
- Lješnjake i bademe usitni u multipraktiku, dodaj kakao, sol i bourbon vaniliju.
- Dodaj datulje i nastavi blendati.
- Rastopi kakao maslac i dodaj ga smjesi zajedno s javorovim sirupom. Nastavi blendati dok se sve ne poveže u jednoličnu masu.
- Smjesu razvaljaj pomoću valjka za tijesto te kalupom za kekse oblikuj srca. Postupak ponavljaj dok ne potrošiš cijelu količinu tijesta.
- Na svako drugo srce stavi namaz i pažljivo poklopi drugim srcem.
- Koristeći se malom vilicom nježno pritisni rubove srca, kako bi se povezali, a nadjev ostao u sredini.
- Čoko srca prelij rastopljenom čokoladom. Pospi ih borovnicom ili jagodom u prahu pa stavi u hladnjak
- Nakon sat/dva keksi su spremni za posluživanje.
Klikni i pogledaj Instagram Live bio&bio doživljaj u kojem nam je Marina pokazala kako brzo i jednostavno napraviti ova slatka srca.
Sastojci:
- 1 šalica badema
- 1 šalica lješnjaka
- 1 šalica datulja
- ¼ šalice kakaa u prahu
- 3 žlice rastopljenog kakao maslaca
- 3 žlice javorovog sirupa
- ¼ žličice bourbon vanilije
- malo soli
Nadjev:
Preljev:
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar