2000400
Datum objave:
27.04.2020
- Tostiraj bademe i usitni ih ili nareži na manje komadiće.
- Nareži čokoladu razlomi, dodaj joj rižin slad i namaz od badema pa sve zajedno rastopi na pari.
- U zdjelu pomiješaj quinoa poppies i bademe. Dodaj naribanu koricu naranče pa rastopljenu
- čokoladnu smjesu prelij preko.
- Žlicom sve dobro promiješaj.
- Smjesu nanesi na vlažan lim za pečenje (dimenzija 30x20 cm) i vlažnim rukama poravnaj.
- Stavi u hladnjak preko noći da se ohladi i stisne.
- Reži na kvadrate ili trokutiće.
- 100 g kvinoja poppies
- 50 g badema
- 50 ml rižinog slada ili ječmenog slada
- 30 g tamne čokolade 80% (Benjamissimo)
- 50 g (2 pune jušne žlice) namaza od badema
- Naribana korica jedne naranče
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!