Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Čokoladni quinoa poppies
Jadranka Boban Pejić

Čokoladni quinoa poppies

Isprobajte ovu ukusnu čokoladno-hrskavu poslasticu Jadranke Boban Pejić.

30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 27.04.2020
  1. Tostirajte bademe i usitnite ih ili narežite na manje komadiće.
  2. Narežite čokoladu na manje komadiće.
  3. Pomiješajte poppies, bademe i čokoladu i umiješajte naribanu koricu naranče.
  4. Pomiješajte i zagrijte rižin slad i bademov maslac i jednoliku vruću smjesu prelijte preko smjese poppiesa.
  5. Žlicom dobro izmješajte da se sve dobro promiješa.
  6. Nanesite na vlažan protvan (dimenzija 30x20 cm ili sličan) i vlažnim rukama pritisnite i poravnajte.
  7. Stavite u hladnjak preko noći da se ohladi i stisne.
  8. Režite na kvadrate ili trokutiće.
Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 100 g quinoa poppies
  • 50 g badema
  • 50 ml rižinog slada ili ječmenog sirupa
  • 30 g tamne čokolade 80% (Benjamissimo)
  • 50 g (2 pune jušne žlice) maslaca od badema
  • Naribana korica jedne naranče
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)