Kategorije
Početna Recepti Čokoladni kvinoja poppies
Jadranka Boban Pejić

Čokoladni kvinoja poppies

Isprobaj ovu ukusnu čokoladno-hrskavu poslasticu Jadranke Boban Pejić.

15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 27.04.2020
  1. Tostiraj bademe i usitni ih ili nareži na manje komadiće.
  2. Nareži čokoladu razlomi, dodaj joj rižin slad i namaz od badema pa sve zajedno rastopi na pari.
  3. U zdjelu pomiješaj quinoa poppies i bademe. Dodaj naribanu koricu naranče pa rastopljenu
  4. čokoladnu smjesu prelij preko.
  5. Žlicom sve dobro promiješaj.
  6. Smjesu nanesi na vlažan lim za pečenje (dimenzija 30x20 cm) i vlažnim rukama poravnaj.
  7. Stavi u hladnjak preko noći da se ohladi i stisne.
  8. Reži na kvadrate ili trokutiće.
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)