Datum objave:
27.04.2020
- Tostirajte bademe i usitnite ih ili narežite na manje komadiće.
- Narežite čokoladu na manje komadiće.
- Pomiješajte poppies, bademe i čokoladu i umiješajte naribanu koricu naranče.
- Pomiješajte i zagrijte rižin slad i bademov maslac i jednoliku vruću smjesu prelijte preko smjese poppiesa.
- Žlicom dobro izmješajte da se sve dobro promiješa.
- Nanesite na vlažan protvan (dimenzija 30x20 cm ili sličan) i vlažnim rukama pritisnite i poravnajte.
- Stavite u hladnjak preko noći da se ohladi i stisne.
- Režite na kvadrate ili trokutiće.
- 100 g quinoa poppies
- 50 g badema
- 50 ml rižinog slada ili ječmenog sirupa
- 30 g tamne čokolade 80% (Benjamissimo)
- 50 g (2 pune jušne žlice) maslaca od badema
- Naribana korica jedne naranče
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!