Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Čokoladni sladoled s indijskim oraščićima
bio&bio tim

Čokoladni sladoled s indijskim oraščićima

Probajte ukusan veganski sladoled s kakaom i indijskim oraščićima. Ovaj put bez banane! ;) 

15min
Jednostavna priprema
Datum objave: 03.08.2015

Još nam sladoled nije dosadio! Ali sladoled sa smrznutom bananom malo je, pa ovaj put bez najdražih banana! ;) Izmiksati sastojke za sladoled u blenderu i zamrznuti u zamrzivaču. Bilo bi dobro indijske oraščiće nekoliko sati prije miksanja namakati u vodi te ocijeđene dodati u smjesu. Bit će podatniji i kremastiji. Predlažemo također da sastojke za preljev ubacite u plastičnu bočicu sa „sportskim“ čepom i dobro promućkate. Kada ste spremni za uživanje u sladoledu, servirajte ga i ukrasite preljevom. U slast! 

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena
Nema komentara. Budi prvi!

Za sladoled:
1 l napitka od badema
200 g indijskih oraščića
1 žlica djevičanskog kokosovog ulja
100 g kakao praha
250 ml sirupa od agave

Za kakao preljev:
½ šalice rastopljenog kakao maslaca
½ šalice kakao praha
¼ šalice sirupa od agave 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)