Probajte ukusan veganski sladoled s kakaom i indijskim oraščićima. Ovaj put bez banane! ;)
15min
Jednostavna priprema
Datum objave:03.08.2015
Još nam sladoled nije dosadio! Ali sladoled sa smrznutom bananom malo je, pa ovaj put bez najdražih banana! ;) Izmiksati sastojke za sladoled u blenderu i zamrznuti u zamrzivaču. Bilo bi dobro indijske oraščiće nekoliko sati prije miksanja namakati u vodi te ocijeđene dodati u smjesu. Bit će podatniji i kremastiji. Predlažemo također da sastojke za preljev ubacite u plastičnu bočicu sa „sportskim“ čepom i dobro promućkate. Kada ste spremni za uživanje u sladoledu, servirajte ga i ukrasite preljevom. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Za sladoled:
1 l napitka od badema
200 g indijskih oraščića
1 žlica djevičanskog kokosovog ulja
100 g kakao praha
250 ml sirupa od agave
Za kakao preljev:
½ šalice rastopljenog kakao maslaca
½ šalice kakao praha
¼ šalice sirupa od agave
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar