Još nam sladoled nije dosadio! Ali sladoled sa smrznutom bananom malo je, pa ovaj put bez najdražih banana! ;) Izmiksati sastojke za sladoled u blenderu i zamrznuti u zamrzivaču. Bilo bi dobro indijske oraščiće nekoliko sati prije miksanja namakati u vodi te ocijeđene dodati u smjesu. Bit će podatniji i kremastiji. Predlažemo također da sastojke za preljev ubacite u plastičnu bočicu sa „sportskim“ čepom i dobro promućkate. Kada ste spremni za uživanje u sladoledu, servirajte ga i ukrasite preljevom. U slast!
Za sladoled:
1 l napitka od badema
200 g indijskih oraščića
1 žlica djevičanskog kokosovog ulja
100 g kakao praha
250 ml sirupa od agave
Za kakao preljev:
½ šalice rastopljenog kakao maslaca
½ šalice kakao praha
¼ šalice sirupa od agave
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!