Predstavljamo vam recept za blagdanski čokoladni namaz koji smo uživali isprobavati sve do kada nismo postigli savršenstvo. I evo ga!
20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:01.12.2014
Tostirajte lješnjake na suhoj tavi i odstranite im ovojnicu. Kakao maslac otopite na vodenoj kupelji. Lješnjake stavite u multipraktik te miksajte dok se ne pretvore u maslac (zastanite nekoliko puta kako biste lješnjake zalijepljene za stijenku vratili u smjesu). Dodajte kakao u prahu, sol, vaniliju, agavin sirup te zobeno vrhnje kojim ćete odrediti gustoću namaza.
Ponovno izmiksajte u homogenu smjesu. Na kraju polako kroz otvor na poklopcu blendera dodajte otopljeni kakako maslac i miksajte da dobijete finu kremu. Ovaj fini čokoladni namaz možete spakirati u staklene posudice koje možete ukrasiti i eto finog, ručno rađenog poklona!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
200 g lješnjaka
100 g sirovog kakao maslaca
2,5 žlice kakao praha
1/2 šalice sirupa od agave
1 zobeno vrhnje Oatly
5 g vanilije u prahu
Zrno himalajske soli
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar