Kategorije
Početna Recepti Čokos Razmazzotti
bio&bio tim

Čokos Razmazzotti

Predstavljamo vam recept za blagdanski čokoladni namaz koji smo uživali isprobavati sve do kada nismo postigli savršenstvo. I evo ga! 

20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 01.12.2014

Tostirajte lješnjake na suhoj tavi i odstranite im ovojnicu. Kakao maslac otopite na vodenoj kupelji. Lješnjake stavite u multipraktik te miksajte dok se ne pretvore u maslac (zastanite nekoliko puta kako biste lješnjake zalijepljene za stijenku vratili u smjesu). Dodajte kakao u prahu, sol, vaniliju, agavin sirup te zobeno vrhnje kojim ćete odrediti gustoću namaza.

Ponovno izmiksajte u homogenu smjesu. Na kraju polako kroz otvor na poklopcu blendera dodajte otopljeni kakako maslac i miksajte da dobijete finu kremu. Ovaj fini čokoladni namaz možete spakirati u staklene posudice koje možete ukrasiti i eto finog, ručno rađenog poklona! 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

200 g lješnjaka
100 g sirovog kakao maslaca
2,5 žlice kakao praha
1/2 šalice sirupa od agave
1 zobeno vrhnje Oatly
5 g vanilije u prahu
Zrno himalajske soli

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)