Tostirajte lješnjake na suhoj tavi i odstranite im ovojnicu. Kakao maslac otopite na vodenoj kupelji. Lješnjake stavite u multipraktik te miksajte dok se ne pretvore u maslac (zastanite nekoliko puta kako biste lješnjake zalijepljene za stijenku vratili u smjesu). Dodajte kakao u prahu, sol, vaniliju, agavin sirup te zobeno vrhnje kojim ćete odrediti gustoću namaza.
Ponovno izmiksajte u homogenu smjesu. Na kraju polako kroz otvor na poklopcu blendera dodajte otopljeni kakako maslac i miksajte da dobijete finu kremu. Ovaj fini čokoladni namaz možete spakirati u staklene posudice koje možete ukrasiti i eto finog, ručno rađenog poklona!
200 g lješnjaka
100 g sirovog kakao maslaca
2,5 žlice kakao praha
1/2 šalice sirupa od agave
1 zobeno vrhnje Oatly
5 g vanilije u prahu
Zrno himalajske soli
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!