Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Čokos Razmazzotti
bio&bio tim

Čokos Razmazzotti

Predstavljamo vam recept za blagdanski čokoladni namaz koji smo uživali isprobavati sve do kada nismo postigli savršenstvo. I evo ga! 

20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 01.12.2014

Tostirajte lješnjake na suhoj tavi i odstranite im ovojnicu. Kakao maslac otopite na vodenoj kupelji. Lješnjake stavite u multipraktik te miksajte dok se ne pretvore u maslac (zastanite nekoliko puta kako biste lješnjake zalijepljene za stijenku vratili u smjesu). Dodajte kakao u prahu, sol, vaniliju, agavin sirup te zobeno vrhnje kojim ćete odrediti gustoću namaza.

Ponovno izmiksajte u homogenu smjesu. Na kraju polako kroz otvor na poklopcu blendera dodajte otopljeni kakako maslac i miksajte da dobijete finu kremu. Ovaj fini čokoladni namaz možete spakirati u staklene posudice koje možete ukrasiti i eto finog, ručno rađenog poklona! 

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

200 g lješnjaka
100 g sirovog kakao maslaca
2,5 žlice kakao praha
1/2 šalice sirupa od agave
1 zobeno vrhnje Oatly
5 g vanilije u prahu
Zrno himalajske soli

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)