Napravi svoj ukiseljeni daikon s tamarijem i sladićem.
15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:03.11.2015
Sterilizirajte staklenke. Daikon narežite na tanke ploškice i kratko ga blanširajte. Pripremite čaj od sladića. Prokuhajte tamari, ocat i čaj te tom mješavinom prelijte daikon posložen u staklenci. Staklenke zatvorite i ostavite da se ohlade. Drugi dan ih pasterizirajte.
Napomene: Tamari možete zamijeniti shoyu sojinim umakom. On je slabiji pa tada vodite računa da će trebati staviti 20% više shoyu sojinog umaka odnosno isto toliko manje čaja. Recept je za 3-4 staklenke od 350 ml.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar