Kvinoju dobro isperi pod mlazom hladne vode, zatim je skuhaj u dvostrukoj količini vode (1 šalica kvinoje : 2 šalice vode) 15 minuta dok ne omekša i upije vodu. Ostavi da se ohladi.
U velikoj zdjeli pomiješaj ohlađenu kvinoju, narezani krastavac i nasjeckanu mentu.
Prelij limunovim sokom i maslinovim uljem.
Dodaj sol i papar po ukusu i promiješaj.
Posluži odmah ili ostavi u hladnjaku 15 minuta da se okusi prožmu.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar