Prokuhaj mlijeko po potrebi i ohladi na temperaturu 37 - 39°C. Dodaj 1 vrećicu starter kulture bifidum jogurta i dobro izmiješaj pjenjačom ili mikserom. Ostavi da stoji između 10 i 12 sati na temperaturi 37 - 39°C (koristi termos bocu). Spremi bifidum jogurt u i konzumiraj unutar 2 do 3 dana.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar