Prokuhaj mlijeko po potrebi i ohladi na temperaturu 37 - 39°C. Dodaj 1 vrećicu starter kulture bifidum jogurta i dobro izmiješaj pjenjačom ili mikserom. Ostavi da stoji između 10 i 12 sati na temperaturi 37 - 39°C (koristi termos bocu). Spremi bifidum jogurt u i konzumiraj unutar 2 do 3 dana.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!