Od samo dva sastojka napravi zdravi fermentirani napitak.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:23.02.2018
Prokuhaj mlijeko po potrebi i ohladi na temperaturu 30 - 32°C. Dodaj 1 vrećicu starter kulture kefira i dobro izmiješaj pjenjačom ili mikserom. Ostavi da stoji između 12 i 14 sati na temperaturi 30 - 32°C (koristi termos bocu). Spremi kefir u hladnjak na temperaturu između 2 i 6 °C i konzumiraj unutar 2 do 3 dana.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar