Kategorije
Početna Recepti Domaći kefir
bio&bio tim

Domaći kefir

Od samo dva sastojka napravi zdravi fermentirani napitak.

10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 23.02.2018

Prokuhaj mlijeko po potrebi i ohladi na temperaturu 30 - 32°C. Dodaj 1 vrećicu starter kulture kefira i dobro izmiješaj pjenjačom ili mikserom. Ostavi da stoji između 12 i 14 sati na temperaturi 30 - 32°C (koristi termos bocu). Spremi kefir u hladnjak na temperaturu između 2 i 6 °C i konzumiraj unutar 2 do 3 dana.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

1 litra eko mlijeka ili
1 litra sojinog napitka
1 vrećica kefir startera

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)