Sezona bundeva u punom je jeku pa vam donosimo novu inspiraciju za ukusne kombinacije s „kraljicom jeseni“.
60min
Srednje složena priprema
Datum objave:10.10.2013
Fini slatkasti okus ovog recepta razveseliti će sve ljubitelje bundeve. Ovi se kruščići idealno slažu sa svim jesensko zimskim jelima „na žlicu“ ili uz fine namaze poput hummusa ili biljnih pašteta. S kombinacijama brašna poput npr. lanenog se možete poigrati i otkriti omiljenu kombinaciju.
Pomiješajte brašno, kvasac i sol. Umiješajte pire od bundeve i izmrvljeni tofu i zamijesite. Ako je potrebno dodajte sojino mlijeko ili vrhnje (ovisi o gustoći pirea). Tijesto treba biti mekano, ali kompaktno. Tijesto ostavite da se diže 2 sata.
Oblikujte ga u okrugla peciva (9-10 komada) i ostavite da se dižu još 30 minuta. Pecite ih 20 minuta u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200°C. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
300 g polubijelog pšeničnog brašna
150 g integralnog pirovog brašna
1 suhi kvasac
1 žličica soli
250 g pirea od bundeve
100 g tofua
sojino vrhnje ili mlijeko po potrebi
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar